Moneezy lansează o nouă versiune a platformei de comparare credite

Arad - 12 septembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, Finante / Contabilitate, Tehnologie

Moneezy, un nume important în industria tehnologiei financiare, a anunțat astăzi lansarea unei serii de funcții noi și instrumente inovatoare care fac platforma și mai ușor de utilizat. Aceasta include adăugarea secțiunii de blog „Moneezy explică”, care conține articole informative concepute pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă lumea complexă a finanțelor.

Moneezy logo

Moneezy logo

„Am ascultat solicitările și feedback-ul utilizatorilor noștri și am lucrat pentru a face Moneezy și mai intuitiv și valoros pentru ei”, spune Emil Kjær, Director General la Intelligent Banker, compania din spatele Moneezy. „Viziunea noastră este să facem lumea finanțelor ușor de înțeles, să diminuăm stresul pentru utilizatorii noștri. Odată cu lansarea noilor funcții, suntem cu un pas mai aproape de atingerea acestui obiectiv.” 

A fost implementată o interfață de utilizator nouă, mai intuitivă, care facilitează navigarea pe Moneezy. Au fost adăugate și videoclipurilor explicative pe diverse pagini de produse și postări pe blog, toate acestea contribuind la îmbunătățirea experienței generale a utilizatorului. Moneezy acordă o importanță deosebită transparenței în procesul de creditare, oferind o prezentare detaliată atât a avantajelor, cât și a dezavantajelor diferitelor tipuri de credite.

Una dintre cele mai notabile adăugiri este secțiunea de blog Moneezy Explică”. Aceasta este o secțiune de blog informativă și educațională care permite utilizatorilor să obțină cunoștințe despre o gamă variată de subiecte financiare. Obiectivul acestor articole este de a face subiectele financiare complexe mai ușor de înțeles și de a oferi utilizatorilor sfaturi practice. Astfel, Moneezy devine dintr-un simplu site de comparare o platformă financiară completă.

Lucrând continuu pentru îmbunătățirea platformei, Moneezy își demonstrează angajamentul față de utilizatori și are încredere că își va consolida în continuare poziția de partener de încredere în managementul finanțelor personale.

Despre Moneezy 

Moneezy este o companie inovatoare din industria tehnologiei financiare, al cărei scop este simplificarea gestionării finanțelor personale. Accentul pe transparență și educație financiară este ceea ce diferențiază Moneezy de alte companii. Platforma facilitează compararea creditelor și furnizează articole informative care contribuie la educația financiară a utilizatorilor. Astfel, Moneezy simplifică managementul financiar și îl face accesibil tuturor.

Pentru mai multe informații, vizitați Moneezy.com. 

Contact presă: es@moneezy.com 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/moneezy/moneezy-lanseaza-o-noua-versiune-a-platformei-de-comparare-credite