Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti – SMAEB

BUCURESTI - 14 martie 2008

Comunicat tip General in Auto

Inca din 2003 motto-ul SMAEB este “Motocicleta, solutia aglomerarilor urbane”. In 2007, la a VI-a editie, este greu de ales un motto mai adecvat. Poluare, trafic intens si lipsa locurilor de parcare – oare ce-i mai trebuie unui bucurestean pentru a alege mersul pe doua roti, salvand astfel o buna bucata din timpul pierdut zilnic in trafic.

Ca in fiecare primavara, SMAEB reuseste sa aduca impreuna lumea moto din Romania intr-un eveniment complex, deschizand sezonul moto. Pe durata a doua zile, Pavilionul Central din Complexul Expozitional Romexpo este plin de culoare, cai putere, fete frumoase si cam tot ce ii trebuie unui pasionat de motociclete sau atv-uri, de la echipamente de protectie pana la consumabile si accesorii.
Motociclete “tunate”, atv-uri, scutere si nu in ultimul rand vehicule pe trei roti sau buggy-uri pentru off-road, toate vor sta la dispozitia publicului bucurestean si din toata tara. Lansari de modele 2008 in Romania, prezentari si drive-teste in zona special amenajata, prezenta renumitului cascador european BECMAN (www.becman.hu) vor asigura cateva ore placute petrecute in Complexul Romexpo.

In paralel, in pavilioanele 14, 15 si 16-17 au loc evenimentele 4TuningDAYS si RallyDays, asigurand vizitatorului cam tot ce isi poate dori din segmentul motorsport pe doua sau patru roti.

Incepand cu ora 12 publicul are ocazia sa asiste la demonstratii auto - drift si pilotaj profesionist – urmate de spectacolul BECMAN STUNTRIX MADNESS (www.becman.hu), cu motociclete si quad-uri…

SMAEB 2008 va fi deschis publicului Sambata 10:00 - 20:00, Duminica 10:00 - 20:00
Pretul biletului de intrare este de 10 ron, si asigura vizitarea ambelor evenimente.

Despre Motociclism srl

www.smaeb.ro
Dan Dobrescu - dobrescu@smaeb.ro
info@smaeb.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/motociclism-srl/salonul-de-motociclete-accesorii-si-echipamente-bucuresti-smaeb