Conferinta MATERIALE TRADITIONALE IN CONSTRUCTII

Locul desfasurarii: SibiuCristuru-Secuiesc

Organizator: Naturalpaint Srl

Naturalpaint Srl, importatorul materialelor de constructii ecologice germane Kreidezeit, anunta organizarea conferintei de specialitate “Materiale traditionale in constructii”. Evenimentul urmeaza sa aiba loc la Casa Artelor din Sibiu, in perioada 09-10.03.2007.

Conferinta va fi condusa si coordinata de un specialist recunoscut pe mai multe continente, in persoana D-lui Martin-Christian Krampfer din Germania.

D-l Kampfer, autor a mai multor publicatii de specialitate, printre care: “Natürliche Farben” (Vopsele/Culori naturale); “Naturfarben und Lehm” (Vopsele/culori naturale şi lutul); ”Naturfarbenratgeber” (Consultant în vopsele naturale), este, de asemenea, expert autorizat de Handwerkskammer Hamburg (Camera Meşteşugarilor din Hamburg) in protecţia mediului.

Subiectele abordate în cadrul cursului vor fi:

- Tratarea, conservarea, protejarea şi finisarea ecologică a suprafeţelor din lemn
- Concepte de design şi decoraţiuni interioare bazate pe:
- vopsele de cazeină; calcar de mină; si clei
- tencuieli fibroase pe bază de marmură
- Ingredientele, trăsăturile şi însuşirile materialelor naturale, reţete şi sfaturi practice de utilizare, cu demonstraţii practice.

Programul evenimentului:
09.- 10.03.2007, zilnic între orele 09.00- 13.00 si 14.00-17.00
Termen limită de înscriere: 01. martie 2007. Locurile sunt limitate!


Mai multe detalii despre eveniment la adresa de web: www.naturalpaint.ro

Despre NATURALPAINT S.R.L.

Firma Naturalpaint, infiintata in anul 2005, este importator de materiale de constructii ecologice din Germania. Gama de produse cuprinde: produse destinate tratarii si protejarii suprafetelor din lemn in interior, lazuri si vopsele naturale pentru lemn exterior, vopselede zugravit si tencuieli in interior, pigmenti minerali, izolatii din lana de oaie si placi fibrolemnoase. In perioada urmatoare firma planifica introducerea de noi produse destinate constructiilor verzi.

Participare: Intrare libera