Eater Magazine: mănânci, citești, acum și în engleză!

Locul desfasurarii: http://www.eatermagazine.ro

Organizator: SC EATER ONLINE SRL

Bazându-se pe faptul că o parte dintre vizitatorii revistei suntde peste hotare și pentru că toată lumea mănâncă, Eater Magazin va publica zilnic câte un articol în limba engleză, versiunea bilingvă urmând să fie lansată după o lună de testing.

Articolele în limba engleză publicate pe revista online Eater Magazine vor fi promovate pe Facebook.

Beneficiind de un parteneriat și un know-how american parte din proiectul „The Synergy webs” USA 2011, dar și de aportul “energetic”al unui grup de jurnaliști tineri și ambițioși, revista Eater Magazine își propune să se lanseze pe piața internațională. În acest fel Eater Magazine va promova tradițiile și obiceiurile culinare pur românești, traducând materiale în limba engleză cu și despre români dar și toate informațiile, produsele și serviciile necesare în domeniu culinar, de la meniuri, rețete și masterchef la restaurante, patiserii și cluburi, dar și condimente, produse, aparate și design de bucătărie.

Revista este destinată atât utilizatorilor pasionați de bucătărie, cât și de restaurante și mâncăruri sănătoase, utilizatori ce aparțin unor comunități diverse.

Eater Magazine își propune reunirea profesiniștilor și amatorilor într-o comunitate: comunitatea „Eater” care conform mottoului „read eat daily”își respectă pasiunea pentru arta culinară.

Eater Magazine postează zilnic informații din toate domeniile de interes general cu specific gastronomic privind bucătăria românească și internațională, nouă și veche, clasică și modernă. Revista își propune să îmbine toate gusturile culinare atât din bucătăria de acasă, cât și din cea a restaurantelor în fapt gusturile din toate bucătariile lumii .

În speranța unei colaborări viitoare, iubitorii de artă culinară sunt așteptați în comunitatea „Eater”.

Vă așteptam! We are expanding online!

Confirmare pana la data: 1 August 2012

Participare: Intrare libera