Ioana Hotels promoter pentru tinerele talente ale designului vestimentar autohton.

Sinaia - 18 februarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Turism

In weekendul dedicat femeilor, Ioana Hotels Sinaia, pregateste o surpriza placuta tuturor sarbatoritelor. Cu aceasta ocazie, in seara de 5 Martie incepand cu orele 18:00, in holul Hotelului situat in Sinaia, Str. Calea Codrului nr. 11 – 15, va avea loc prima editie a Ioana Hotels Fashion Show by Laura Cirja.

Ioana Hotels promoter pentru tinerele talente ale designului vestimentar autohton.
 Ca urmare a experientelor avute la evenimentele din trecut, am remarcat interesul din ce in ce mai mare al publicului consumator de moda din Romania pentru creeatiile tinerilor ce vor sa se faca cunoscuti. Drept raspuns la acest fapt, vine si transpunerea in fapte a designerilor ce se afla la inceput de drum, materializandu-se in creeatii de succes. 

Laura Cirja PR & Event Planner

In cadrul Showlui, tinerii designeri Alexandra Savulescu, Adelina Balut si Da Capo & Dodo-Chic isi vor prezenta colectiile de Primavara - Vara, idei si concepte indraznete, ce se vor imbina cu eleganta si stil cu momente teatrale, manechinele intruchipand diverse personaje pe parcursul prezentarii.

Evenimentul organizat de Laura Cirja impreuna cu Ioana Hotels, nu este primul de acest gen, cel mai important eveniment de pana acum fiind Fashion Brunch, serie de evenimente ce are la baza acelasi principiu al promovarii tinerelor talente.

In completare la prezentare, in cadrul evenimentului, va avea loc o tombola cu premii surpriza oferite de designeri avand ca miza finala, marele premiu constand in doua sejururi de trei zile cu doua nopti cazare la Ioana Hotels. De asemenea organizatorii vor pregati mici cadouri pentru Doamne si Domnisoare, dar si pentru Domni. 

De asemenea dupa prezentare, invitatele vor putea achizitiona piese vestimentare din colectiile prezentate.

Dupa Eveniment, in cadrul Restaurantului Stana Regala, parte a grupului Ioana Hotels, va avea loc un dineu festiv.

Hairstyle by Valentin Nistor

Makeup by Ana-Maria Panduru

Parteneri media : eva.ro, Kudika, 9 AM, 121.ro, 1801.ro

Informatii suplimentare la tel. 0769 09 21 55

Manager Marketing

Cristian - Lucian Marin