Peste 1000 de manageri asteapta sa fie angajati pe internet

BUCURESTI - 24 august 2004

Comunicat tip General in Social

Singurul site din Romania care ofera sansa atat specialistilor de top, precum si managerilor, de a se angaja doar pe pozitii de varf, www.hr-romania.ro, creat de NetBridge Investments impreuna cu HR Club, a strans intr-o luna de la lansare peste 1000 de CV-uri de candidati de top si peste 120 de oferte de angajare adresate acestora.

Peste 1000 de manageri asteapta sa fie angajati pe internet

HR-Romania, un adevarat portal de resurse umane, construit special pentru a conecta specialistii si managerii cu ofertele de angajare de top, a fost lansat in luna iulie de compania NetBridge pentru a acoperi un gol in recrutarea online: adresarea segmentului de top.

Pentru a le asigura profesionistilor in resurse umane care il folosesc un instrument complet pentru realizarea activitatii lor specifice, hr-romania.ro are si o sectiune de articole, studii, si informatii la zi din domeniu, scrise de cei mai importanti specialisti din Romania, impreuna cu o serie de facilitati unice in Romania destinate satisfacerii exigentelor recrutarii de top.

Astfel, candidatii isi pot alege diferite niveluri de confidentialitate a datelor, de la cel maxim (invizibilitate deplina pe site) pana la confidentialitatea actualului loc de munca, sau ascunderea CV-ului unui candidat fata de unele companii cum ar fi de exemplu cea la care este angajat in prezent.

O alta oportunitate pe care o ofera HR-Romania candidatilor este CV-ul, al carui structura a fost gandita de specialisti in resurse umane, si care ofera mult mai multe informatii relevante decat orice alta forma de CV electronic de pana acum.

Companiile beneficiaza si ele de suportul specialistilor HR-Romania, acestia acordand un rating fiecarui CV inscris pe hr-romania.ro, dupa un algoritm creat special pentru Romania si testat timp de mai multi ani, oferind companiilor angajatoare posibilitatea de a filtra CV-urile primite si dupa acest criteriu.

Serviciile hr-romania.ro sunt gratuite pentru candidati, iar companiile care doresc sa angajeze specialisti sau manageri de top sau vor sa se informeze in domeniul resurselor umane pot folosi gratuit toate serviciile HR-Romania pana la sfarsitul anului.

De la data lansarii, 15 iulie 2004, si pana acum, peste 1000 de specialisti de top si mananageri s-au inscris pe portal, din care aproape 200 au obtinut calificativul maxim. Pentru acestia au fost oferite deocamdata 120 de pozitii de top, active in acest moment pe www.hr-romania.ro

IMPORTANT!
Pentru mai multe detalii despre hr-romania.ro sau pentru alte informatii legate de activitatea NetBridge, va invitam sa ne contactati la adresa pr@NetBridge.ro
Despre NetBridge Investments

Despre netBridge Investments

NetBridge este o companie dedicata dezvoltarii internetului romanesc. Infiintata in primavara anului 2000. NetBridge a fost prima companie romaneasca de succes pe internet, primul proiect demarat fiind OKazii.ro. Au urmat Aman2.ro, singurul site romanesc de dating ce ofera servicii platite pe baza de abonament, Trafic.ro, serviciul de monitorizare a traficului pe site-urile romanesti, precum si Boom.ro, cea mai mare agentie romaneasca de publicitate online, care ofera pentru clientii de publicitate pe internet toate serviciile unei agentii de publicitate clasice, full-service. Cel mai nou proiect al companiei este hr-romania.ro, un portal de resurse umane si in acelasi timp un instrument de recrutare care conecteaza specialistii de top si managerii cu pozitiile de top care li se adreseaza.
Despre HR Club

HR Club este asociatia profesionala a specialistilor din resurse umane din Romania, organism care isi propune sa defineasca si sa promoveze standarde etice si profesionale in domeniul resurselor umane in Romania. Din aceasta organizatie fac parte majoritatea directorilor de resurse umane ale celor mai importante companii angajatoare si agentii de recrutare din Romania.

Eugen Dumbrava, Project Manager HR-Romania
pr@netbridge.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netbridge-investments/peste-1000-de-manageri-asteapta-sa-fie-angajati-pe-internet