Un brand SPECIAL pentru o tara SPECIAL(a) ! De ziua Romaniei lansam un nou brand romanesc . La multi ani Romania, La multi ani SPECIAL !

BUCURESTI - 1 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, HoReCa

Agentia de branding NEW ELITE lanseaza de 1 Decembrie brandul “SPECIAL” al producatorul roman MEITAV EUROPA . Brandul pune in prim plan omul in echilibru cu natura, oferind mai multa calitate si imbunatatind viata romanilor prin produse reciclabile, biodegradabile si prietenoase cu natura.

logo Special

logo Special

 " Factorul de succes al acestui proiect a fost o extrem de buna colaborare intre partenerii israelieni de la MEITAV, producatorii romani de la MEITAV EUROPA si echipa noastra. In limba hebrew MEITAV inseamna "cel mai bun" iar aceasta misiune ne-a condus pe toti cei implicati in a crea un brand care sa aduca mai multa calitate la un pret accesibil pentru romani. Lucram intens pentru ca romanii sa poata gasi produsele SPECIAL in magazine incepand cu luna ianuarie 2014.  

Ema Grigore-Managing Director NEW ELITE

Agentia de branding NEW ELITE s-a implicat intr-un proiect  cu durata de peste cinci luni avand ca punct de pornire o cercetare de piata in ceea ce priveste obiceiurile de cumparare ale romanilor, preocuparea pentru proiectia mediului  inconjurator, si mai ales castigul emotional al unei relatii speciala cu natura  apartinand prin traditie poporului roman.

Proiectul a inclus pozitionare in piata, misiune si viziune,   arhitectura de brand compusa din patru game principale, naming , identitate vizuala  completa, design de ambalaj, design publicitar pentru print, totul avand ca scop lansarea brandului SPECIAL pe piata din Romania. 

Rezultat in urma a peste zece ani de experienta in domeniul reciclarii de materiale plastice, si bazat pe o tehnologie performanta in domeniul prelucrarii polietilenei, polipropilenei, si hartiei,  brandul SPECIAL ofera prin eticheta sa verde adevarata garantie a protectiei mediului prin produse utile care imbunatatesc afacerile si vietile romanilor. 

SPECIAL este compus din produse care se adreseaza atat consumatorilor casnici cat si afacerilor de tip HORECA prin patru game principale de produse :

SPECIAL PRODUSE DE UNICA FOLOSINTA

Poti fi prietenul naturii folosind produse 100% reciclabile. Eticheta verde ofera  produse de unica folosinta pentru servit masa ( platouri, farfurii, tacamuri, caserole de diverse dimeniuni, pahare cu capacitati diferite ). Nu veti face diferenta dintre produsele de unica folosinta marca  SPECIAL si un set de farfurii de portelan pe care le folositi in fiecare zi. Castigati timp, nu este nevoie sa le mai spalati consumand timp si energie, le puteti folosi la picnic, petreceri dar si in viata de zi cu zi in cazul in care sunteti ocupati. Afacerile de tip fast food sau restaurantele beneficiaza de asemenea  de plusul de calitate oferite de SPECIAL.

SPECIAL -PRODUSE DIN NYLON

Nylonul iti coloreaza viata si iti ofera o senztie de siguranta prin calitatile sale superioare  fiind un  material care poate fi reciclat. Calitatea superioara este asigurata de un nivel maxim de rezistenta fizica si termo utila pentru produsele alimentare si pentru catering.  Meitav Europa produce si vinde: pahare de nylon, pungi de plastic, saci menajeri,  folii pentru ambalaje alimentare,  toate produsele fiind reciclabile, viu colorate si bineinteles „speciale”.

SPECIAL -PRODUSE DIN HARTIE

Produsele din hartie sunt fabricate 100%  din celuloza sau pot fi hartie reciclata. SPECIAL ofera garantia etichetei verzi pentru servetele de masa reciclabile, role hartie igienica, role prosoape din hartie, servetele de masa. Hartia produsa sub brandul SPECIAL va ofera o reala economie de costuri printr-o cantitate mai mare la un pret avantajos atat pentru uz casnic cat si pentru uz industrial.

SPECIAL -PRODUSE BIODEGRADABILE DIN BAMBUS SI TRESTIE DE ZAHAR

Ca o noutate imbucuratoare pentru Romania, acum sunt disponibile produse de unica folosinta din bambus si trestie de zahar 100% naturale care pastreaza intacta calitatea mancarii si sunt hipoalergenice fiind recomandate persoanelor cu grija fata de sanatate sau copiilor.

Poducatorul roman Meitav Europa isi propune ca printr-o viziune de piata performanta si o tehnologie a reciclarii moderna sa pastreze ceea ce este traditional in Romania : echilibrul natura - om in beneficiul amandorura.

Despre New Elite Strategy

NEW ELITE- Makes you different !
Suntem o agentie independenta care face parte din elita firmelor de branding, Misiunea noastra este sa realizam diferentiere profitabila prin strategie branding si design.
Viziunea noastra este ca prin diferentiere, clientii nostri vor castiga cota de piata si vor evolua profitabil.
Portofoliul nostru de clienti este format din : Vodafone, Transavia, Green-Future, Cramele Halewood, Expert Confort, OTP Bank, si altii care ne-au onorat cu alegerea lor.