Status Pimp – prima si singura retea de publicitate prin statusuri de IM din lume!

Timisoara - 19 mai 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Săptămăna trecută a fost lansat Status Pimp, care îşi doreşte a fi prima şi singura reţea de publicitate prin statusuri de IM din lume. Fără o campanie de comunicare cele 1,000 de conturi disponibile s-au epuizat în doar 76 de ore. Aşa cum scria un blogger “s–au dat ca pîinea caldă”. “Vestea s–a răspîndit prin twitter şi prin bloguri iar modul în care utilizatorii romani au reacţionat ne confirmă încrederea în proiectul nostru” a declarat Ştefan Szakal, CEO&Creative Director la X3 Studios.

Conform statisticilor, în primele 4 ore, s-au epuizat 30% din conturile de testeri beta, în următoarele 72 de ore, consumându-se toate conturile. De remarcat că utilizatorii înscrişi acoperă 40 de judeţe, aproximativ 20% fiind din capitală.

“Status Pimp este în primul rând o idee bună. Am avut norocul ca această idee să fie pusă în practică de noi, ceea ce ne bucură foarte mult.” declară Călin Iepure cel care este direct responsabil cu partea tehnică în cadrul Status Pimp.

“Cred foarte mult în acest proiect din cel puţin două motive: este unul din puţinele proiecte web care propune încă de la lansare o modalitate clară şi transparentă de monetizare şi aduce şi o inovaţie foarte importantă pentru cei care vor să comunice eficient online” a declarat Alin Zăinescu.

Despre X3 Studios: X3 Studios este un studio de creaţie, înfiinţat în anul 2001 la Timişoara, cu peste 500 de proiecte realizate pentru clienţi naţionali şi internaţionali şi cu numeroase premii câştigate. X3 Studios este cel care a avut grijă ca Status Pimp să fie pimpuit atunci când îl vezi, fiind la rândul lui mândru că este pimper.

Despre new media Agency

Despre Space Rabbit: Space Rabbit este o agenţie specializată pe dezvoltarea de soluţii informatice de nişă. Ea s-a desprins din X3 Studios, ca o urmare firească a nevoii pieţei de a oferi servicii specializate. Iar pentru că piaţa avea mare nevoie şi de ceva nou, a scris în limbaj pimp-maşină proiectul Status Pimp.
Pentru informaţii suplimentare contactaţi:

Alin Zainescu

Mobil: 0751 11 10 10

alin@statuspimp.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/status-pimp-prima-si-singura-retea-de-publicitate-prin-statusuri-de-im-din-lume1