Rolul creativitatii strategice in relatiile publice

Locul desfasurarii: Athenee Palace Hilton

Organizator: New Wave Training Center

Relatiile Publice reprezinta un subiect mai „fierbinte” ca niciodata si configureaza un terioriu exterm de complex. Rolul strategic al PR-ului in cadrul companiilor este evident de multa vreme, PR-ul nemaireprezentand un domeniu cu valente de Cenusareasa.
In cadrul unei companii, cei care isi desfasoara activitatea in acest domeniu, trebuie sa isi antreneze toate eforturile, astfel incat sa construiasca o imagine puternic pozitiva asupra firmei, si sa contracareze orice element negativ care sa afecteze renumele ei.
Relatiile publice sunt mai mult decat o simpla promovare, reprezinta o imbinare a multiple elemente strategice si creative, in care comunicarea desi variabila, reprezinta instrumentul cheie.
Acest curs se adreseaza turor profesionistilor din cadrul Departamentelor de Relatii Publice, celor care reprezinta imaginea companiei sau vocea ei, si tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile creative atat de necesare in PR.

Se vor discuta aspecte referitoare la:
- Procesul creativ in relatiile publice
- Tehnici si strategii creative
- Evaluarea ideilor creative

PROGRAM:
8:30-9:00 primirea cursanţilor si pauza de cafea
9:00-11:00 curs
11:00-11:30 pauză de cafea
11:30-13:30 curs
13:30-14:30 pauză de masă şi de cafea
14:30-16:30 curs
16:30-17:00 pauză de cafea
17:00-19.00 curs

Cursul va fi sustinut de Domnul Daniel Serbanica (http://www.serbanica.ase.ro/CV.htm)
Pretul cursului este de 600 ron si se acorda reduceri in functie de numarul de participanti inscrisi din cadrul aceleiasi companii.Adina Enache
account manager

Despre NEW WAVE TRAINING CENTER

Despre New Wave Training Center
NWTC a fost infiintata la inceputul anului 2007, din dorinta de a oferi un suflu nou pietei de training din Romania. Principiile dupa care se ghideaza compania sunt calitatrea, respectul fata de client si deschiderea fata de nou.
Compania este rezultatul unei investitii romano-israeliene, si isi propune sa devina in cel mai scurt timp un jucator important in domeniul organizarii de cursuri de perfectionare pentru adulti.

Participare: Intrare libera