Lansarea colectiei EVENTS 2011 by Cristina Nichita

Locul desfasurarii: Galeria Designerilor Romani, COCOR Store, Etaj 2

Organizator: Cristina Nichita

Lansarea colectiei EVENTS 2011 by Cristina Nichita

La aniversarea a 16 ani de eleganta feminina, Cristina Nichita isi prezinta cea mai noua colectie pe linia EVENTS joi, 19 mai, orele 19.00. Evenimentul va avea loc in cadrul COCOR Store, Galeria Designerilor Romani, etaj 2.

Vor fi prezentate 40 de creatii, structurate in trei parti, ce fac o trecere prin trei total look-uri diferite si trei modalitati de expresie, unite de folosirea la unison a tesaturilor si croielilor fluide. O insiruire de rochii ultra-feminine, realizate din fibre usoare si confortabile - voaluri, matasuri naturale, satinuri fine - uni sau cu imprimeuri in degrade, desene si borduri spectaculoase, create pentru prezentele feminine, nonconformiste, expansive si increzatoare.

Realizata in colaborare cu designerul George Hojbota, colectia readuce in prim plan o silueta fluida, o imagine naturala, o prezenta subtila si relaxata, senzuala si sexi. Colectia se doreste a fi una evolutiva, ce marcheaza o noua viziune asupra luxului si a elegantei urbane, departe de rigoarea cliseelor clasice.

Alaturi de modele de top, pe scena va defila Laura Cosoi, invitata speciala a creatoarei pentru acest show. La eveniment si-au anuntat participarea nume sonore din lumea show-biz-ului romanesc (printre care multe personalitati nascute la Iasi - Iulia Vantur, Oana Turcu Brancu, Laura Cosoi, Cristina Simion), politicieni, actori, fashion editori, prieteni si clienti ai casei de moda. Intreaga prezentare va fi transmisa live pe ecranele media fatada COCOR iar colectia va fi pusa in vanzare in Galeria Designerilor Romani, etaj 2.

Evenimentul este realizat cu participarea: Angela Vasiliu - incaltaminte si marochinarie, Geta Voinea - hair style, Dj Arabu - sonorizare.

Despre NCN COLLECTION SRL

Cu o prezenta de peste 24 de ani pe piata nationala si internationala, NICHI CRISTINA NICHITA este un brand 100% romanesc, recunoscut si apreciat pentru eleganta clasica – reinterpretata an de an, pentru calitatea, noutatea si diversitatea colectiilor sale.

Confirmare pana la data: 17 mai 2011

Participare: Intrare libera

Parteneri eveniment:
  • Karmix Project by djarabu Karmix Project by djarabu
  • Incaltaminte si marochinarie Incaltaminte si marochinarie