Alegerea unei saltele pentru copil

Constanta - 23 decembrie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Odihna oricarei persoane este in legatura stransa cu salteaua patului in care doarme. Si in cazul copiilor este acelasi lucru, desi acestia nu se pot exprima asupra modului in care s-au odihnit in timpul somnului.

Alegerea unei saltele pentru copil

. In privinta alegerii patutului confortabil si potrivit nevoilor familiei Dvs. si ale copilului sunt o multitudine de posibilitati: fie alegeti un pat din lemn, fie va orientati asupra alegerii unui pat pliabil pe structura metalica sau optati pentru un patut personalizat in forma de caleasca pentru fetite sau masinuta pentru baieti.

In cazul in care doriti cu adevarat confortul copilului in timpul somnului si pozitionarea corecta a corpului acestuia trebuie sa alegeti o saltea adecvata. Indiferent de aspectul estetic al patutului, daca salteaua pe care doarme copilul nu este de calitate, rezultatul nu va multumi nici pe copil, pentru ca nu se odihneste confortabil, nici pe parintii care vor suporta: accese de furie, discomfort emotional vizibil sau moleseala constanta din partea unui copil care nu a dormit suficient. Pentru a preveni aceste manifestari neplacute este bine sa va orientati atentia in alegerea unei saltele potrivite bazandu-va pe cateva considerente esentiale. In primul rand dimensiunea saltelei trebuie sa fie adecvata dimensiunilor patului copilului. un alt aspect esential il reprezinta materialul din care aceasta este realizata.Vezi toata oferta de saltele pe www.nichiduta.ro

In acest caz va propunem cateva modele: salteaua “Gryko” confectionata tip sandwisch multistrat, cu proprietati antialergice si antibacteriene. Fibrele de cocos si semintele de hrisca permit aerisirea constanta a saltelei absorbind si excesul de umiditate. Pozitia ferma pe o perioada indelungata de utilizare garanteaza pozitionarea corecta a coloanei vertebrale a copilului; o alta varianta posibila este salteaua din latex “Candide” ce nu permite deformarea dupa utilizari indelungate, isi adapteaza densitatea in functie de pozitia corpului copilului, nu retine umezeala fiind ferita de acarieni; salteaua “Beby Dreams” realizata integral din fibra de nuca de cocos ce nu se deformeaza, este cu tesatura din bumbac 100% si are husa lavabila si detasabila. In comert sunt o mare diversitate de saltele de calitate, cu grosimi de 8-9 cm, realizate la dimensiunile potrivite si specifice diferitelor modele de patuturi pentru copii.

Despre nichiduta

Cu drag pentru cei mici.