Carucioare Simple Versus Carucioare 3 In 1

BUCURESTI - 20 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Ce sa alegeti cand asteptati un copil: un carucior simplu sau un carucior 3 in 1? Inainte de a va decide, trebuie sa fiti siguri ca stiti ce inseamna carucior 3 in 1; acest tip de carucior este un carucior care pe langa a fi un carucior obisnuit, mai contine si un scaun auto, iar scaunul caruciorului poate fi la inceput folosit pe post de cosulet auto, sau cosulet in care parintii sa isi plimbe odorul, fara a mai folosi intreaga structura a caruciorului.

Carucioare Simple Versus Carucioare 3 In 1

Astfel, daca nu aveti masina, nu are niciun rost sa cumparati un carucior 3 in 1, pentru ca partea cea mai scumpa dintr-un astfel de carucior este scaunul auto. Daca va veti cumpara vreodata masina, puteti oricand sa cumparati un scaun auto la momentul respectiv.

 

Carucioarele 3 in 1 au o structura mai mare in general decat carucioarele simple. Acestea se depoziteaza mai greu, iar de strans nici nu poate fi vorba. Fiind destul de mari, carucioarele 3 in 1 trebuie sa ramana in exact aceeasi pozitie in care au fost asamblate. In perioada de iarna insa, sau atunci cand planificati ca nu veti mai iesi cu copilul la plimbare cu caruciorul, puteti sa il strangeti, pentru a il depozita mai usor.

 

In privinta mecanismului de franare, mai toate carucioarele din ziua de astazi au asa ceva, fie ca sunt usoare, fie ca fac parte din categoria de carucioare 2 in 1 sau 3 in 1. Nici in privinta confortului nu exista diferente mari intre carucioarele simple si carucioarele 3 in 1, majoritatea fiind dotate cu un scaun foarte confortabil si care se poate lasa in jos, atunci cand micutul doreste sa doarma.

Durabilitatea unui carucior nu depinde in mod direct de marimea sa, cum se intampla de exemplu cu stabilitatea (carucioarele mai mari sunt mai stabile decat carucioarele simple), ci de modul in care sunt intrebuintate. Daca un carucior nu este spalat la un anumit interval de timp, daca suruburile sale nu sunt date cu ulei din cand in cand pentru a functiona bine, daca sistemul de franare nu este testat de un specialist macar o data pe an, atunci caruciorul va avea o viata foarte scurta.

In final, o alta bila alba pentru carucioarele 3 in 1: acestea pot fi folosite de catre nou-nascuti pana la 3-4 ani, in timp ce carucioarele simple sunt destinate copiilor care pot sta deja in fundulet, asadar de la 6 luni incolo.

Despre nichiduta

Te rugam sa introduci informatii generale despre compania ta. Acesta zona
cuprinde informatii generale despre organizatie: domeniu de activitate, vechimea pe piata, numarul de angajati.
Aceste informatii se vor completa automat de fiecare data cand vei scrie un comunicat.