Carucioarele 3 in 1 sunt, de fapt, carucioare normale

BUCURESTI - 29 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

nu au mai multe roti decat cele obisnuite, nu sunt tesute cu fir de aur, nu respecta mai multe standarde decat cele normale in cazul carucioarelor pentru copii, doar ca vin cu mai multe facilitati, care in mod evident, acopera mai multe nevoi.

Spre exemplu, un carucior 3 in 1 poate contine caruciorul in sine, un scaun auto pentru copii si un landou, iar pe langa acestea si o gentuta pentru proaspata mamica, huse diferite pentru carucior, maner detasabil si altele. Unele dintre ele contin si cosulete pentru copil, dar nu pentru a-l transporta, ci pentru a-i transporta jucariile. Astfel, copilasul dvs isi poate lua peste tot cu el/ea jucariile.

In general, carucioarele 3 in 1 se pot folosi pentru perioade mai lungi de timp. Ele vin insotite de un scaun auto, care la fel se poate folosi si cand copilul are 1 an, dar si cand are 3, spre exemplu, prin simplu fapt ca sunt reglabile in functie de inaltimea si greutatea copilului. Cu toate acestea, cand copilul a depasit limita maxima aprobata de carucior sau scaunul auto, fie ca ne referim la inaltime, fie la greutate, trebuie sa va directionati catre un alt tip de mijloc de transport, cum ar fi o tricicleta sau masinuta electrica.Poti Cumpara online pe nichiduta.ro

Toate vopselele si finisajele unui carucior 3 in 1 ca si a altor tipuri de carucioare sunt non-toxice. Carucioarele vin cu instructiuni de folosire.

Despre nichiduta

sc.nichiduta trading.srl
imporator articole pentru copii