Deplasarea in siguranta

BUCURESTI - 29 ianuarie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Deplasarea in siguranta atat a dumneavoastra cat si a marfurilor reprezinta un deziderat pe care firma noastra, Ameriserv il pune intotdeauna pe primul loc in ofertele pe care le face clientilor sai.

N

Introdu corpul comunicatului in aceasta zona. Corpul este partea din comunica

Tinand cont de acest principiu, si in anul acesta venim in intampinarea dumneavoastra cu propuneri de oferte deosebit de generoase in care serviciile prestate satisfac toate exigentele in materie de inchiriere autovehicule si autoutilitare pentru marfa. Ameriserv este o societate comerciala din Cluj care are ca obiect de activitate prestarea serviciilor de inchiriere autoturisme si autoutilitare pentru marfa. Serviciile oferite de catre firma noastra se incadreaza intr-o oferta complexa si diversificata ce vine in intampinarea dumneavoastra cu autoturisme si autoutilitare pentru marfa de marci diferite. Parcul auto are in dotare masini ale brandurilor cunoscute ce asigura conditii optime de siguranta in deplasare si un confort de inalta calitate.

Pentru a raspunde intr-un mod cat mai complet cerintelor clientilor nostri am realizat in oferta noastra conditii de inchiriere autoturisme si autoutilitare pentru marfa care sunt simple si flexibile. Pentru perioade mai lungi de inchiriere ofertele de servicii sunt mai speciale, clientii beneficiind de aceiasi calitate a serviciului pe care il prestam. Ameriserv presteaza aceste servicii de inchiriere autoturisme si autoutilitare pentru marfa atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Se asigura deasemenea contra cost si servicii de preluare si livrare pe teritoriul Romaniei implicit fiind si asigurarea asistentei tehnice pe toata durata contractului.

Va propunem acest gen de servicii pentru a satisface perceptia fiecaruia in ceea ce priveste permanenta disputa dintre diferentele de costuri intre inchiriere si achizitionare. Pentru ca suntem o firma cu o viziune larga ne gandim la dorintele si preferintele fiecarui client.

Pe langa aceste servicii Ameriserv are in obiectul de activitate importul si comercializarea de autovehicule, fie ca sunt noi sau second hand. Importul se face din statele membre ale Uniunii Europene dar flexibilitatea serviciilor noastre permite importul de orice tip de model la dorinta clientului. Colaboram cu dealeri specializati din tarile Uniunii Europene ceea ce ne permite sa fim prompti in exaecutarea comenzilor.Pentru mai multe detalii despre inchirieri accesati aici

Indiferent ca va decideti sa inchiriati autoturisme sau autoutilitare pentru marfa, fie ca decideti sa va achizitionati propriul dumneavoastra autoturism ofertele noastre sunt pregatite pentru a va satisface necesitatile si ne puteti contacta oricand. 

tul de presa in care este detaliata stirea principala transmisa. Corpul comunicatului trebuie sa cuprinda raspunsurile la intrebarile: Cine? Ce? Cand? Unde? De ce? Cum? Pentru a creste interesul fata de informatia expusa adauga citate relevante ale persoanelor implicate: reprezentantii companiei, specialisti in domeniu, parteneri de afaceri implicati.

Despre nichiduta

Localitate: Cluj Napoca
Adresa: Str, Tatra nr. 8
Telefon: 0744.529.138