Jucariile si bucurii

BUCURESTI - 13 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Retail

Printre primele obiecte de care ne inconjuram si pentru care ne responsabilizam sunt jucariile care ne umplu casa inca de la cele mai fragede varste

. Acestea au un rol foarte important in dezvoltarea copiilor, nu doar rolul de a-i distra. Pot fi considerate parte integrata a dezvoltarii si cresterii armonioase a copiilor daca sunt alese corespunzator varstei si intereselor celui mic.

 Jucariile le dezvolta copiilor competentele comportamentale, ajuta la progresul creativitatii lor si la cresterea lor emotionala, pentru a deveni un adult complex si intelligent. Parintii ar trebui sa stie ca si jucariile se incadreaza in mai multe grupe de varsta si fiecare are rolul ei in cresterea intelectului si a evolutiei celui mic si important este ca el sa le parcurga pe toate la timpul potrivit. Numai in acest fel jucariile ii pot stimula cresterea intr-un mod benefic si constructive.

Totodata, parintii ar trebui sa se fereasca de prejudecata conform careia baieti trebuie sa se joace cu masinute si fetele doar cu papusi, iar daca micutul lor nu se incadreaza sa se gandesca ca poate este ceva in neregula cu el.

 

 Exista jucarii care le deschid mintea si perspectia asupra lumii povestilor si a fanteziei, jucarii practice care le dezvolta gandirea matematica, jucarii cu ajutorul carora pot invata culorile sau denumirea animalelor. Toate acestea ar trebui sa fie la indemana oricarui parinte si copil pentru ca numai o combinare perfecta intre toate acestea ii va forma baza educatiei si a dorintei de invata cat mai mult in viata.

Vizitati magazinele online de jucarii copii pentru a va forma o idee despre tipurile de jucarii care ii vor dezvolta competentele copilului tau.

Despre nichiduta

sc.nichiduta trading.srl
Imporatator si distribuitor de articole copii