Peste 15000 de jucarii pe nichiduta.ro

BUCURESTI - 25 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

In ziua de azi parintii cred ca un cadou minunat pentru copilul lor de 7 ani este calculatorul. Parerea mea este ca nu gandesc bine.

Exista o multitudine de jucarii pentru copii care le dezvolta abilitatile mai mult decat calculatorul si trebuie decat sa stii unde trebuie sa le cauti. Pentru a veni in ajutorul parintilor am sa dau cateva exemple de jucarii pentru copii creative.

Setul stiinta si natura. Acest set permite exploatarea naturii in 10 activitati didactice / experimente. Setul include 33 de accesorii si seminte de plante, insa nu include pamantul si insectele necesare observarii. Cele 10 activitati pe care le poate face copilul dumneavoastra sunt:

Germinarea semintelor – se creeaza un mediu propice dezvoltarii plantelorSera – ajuta la cresterea si dezvoltarea plantelorDezvoltarea unui habitat plante – insecte – acest habitat ajuta copilul sa observe zi de zi interactiunea insectelor cu planteleEvolutia plantelor ce au nevoie sa creasca – se poate observa evolutia plantelor in functie de lumina solaraOrientarea dupa soare – copilul va putea observa cum plantele se dezvolta pentru a primi mai multe lumin  aObservarea structurii frunzelor si a florilor – realizarea unui ierbar Cresterea plantelor – modul in care se regenereaza iarba Micul meu musuroi de furnici – copilul va invata cum se dezvolta o familie de furniciViata insectelor - diferente si asemanari – copilul va putea sa compare doua insecte cu ajutorul truselor de laboratorCaleidoscop – cum functioneaza ochiul insectei.

Pentru a indemna copilul sa faca miscare o alta jucarie recomandata este detectorul digital de metale. Puteti ascunde atat in casa, cat si in curte diferite obiecte metalice. In acest mod copilul dumneavoastra poate avea parte de o aventura.

Un alt exemplu de jucarie creativa este moara de vant. Cu aceasta copilul dumneavoastra participa la salvarea planetei si poate chiar deveni un viitor om de stiinta. Copilul va invata cum sa construiasca o moara de vant  si va invata cum se produce energia electrica fara poluare.

Setul arheologic Mammoth este o jucarie care va aduce zambetul pe fata copilului dumneavoastra. Copilul trebuie sa sape pentru a descoperi scheletul dinozaurului. Setul include pamantul, unealta speciala pentru sapat, scheletul dinozaurului, pensula, decorul pentru a lasa impresia copilului ca este in era dinozaurilor si instructiunile.

Pentru mai multe jucarii pentru copii intrati pe site-ul nostru www.nichiduta.ro 

Despre nichiduta

Cu drag pentru cei mici.