Saniute usoare din lemn

BUCURESTI - 27 decembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Parintii care locuiesc in zone urbane si nu au posibilitatea de a se deplasa in vacante la munte sau pe partii special amenajate, pot achizitiona o saniuta pentru copii de 8-9 luni pana la 5-6 ani realizate din lemn.

Saniute usoare din lemn

Acest tip de saniute au forma clasica, asemanandu-se cu saniile din povesti, trase de renii lui Mos Craciun. Sunt realizate integral din lemn de fag tratat cu lacuri ce sporesc rezistenta lemnului de fag la eroziunea factorilor de mediu. Saniutele special create pentru copii mai mici au un spatar rabatabil generos care permite pozitionarea comoda a corpului copiilor chiar si pentru timp mai indelungat. Sezutul este realizat din lamele de fag tratate cu lacuri ecologice care rezista la umezeala si la eroziune.

Talpile saniutei sunt confectionate din lemn si captusite cu platbanda metalica pentru reusite alunecarii pe zapada moale sau tasata. Desi este confectionata integral din lemn de fag, aceasta saniuta pentru copii este usoara, rezistenta si dimensiunile sale permit o aderenta mare pe suprafata de alunecare, astfel incat copilul mic poate sta comod, iar atunci cand mai creste si invata singur sa directioneze saniuta nu exista posibilitatea rasturnarii accidentale. Faptul ca sezuta este realizata din lamele ofera posibilitatea montarii unor curele cu care copilul mic poate fi asigurat impotriva alunecarii de pe sanie, doar daca se considera necesar.

Pentru a asigura un confort termic sporit pentru copiii foarte mici se poate aseza o paturica, o perinita sau alt tip de invelitoare pe suportul saniei, iar un copil foarte mic poate sa doarma confortabil in zilele calde de iarna bucurandu-se de aerul curat, proaspat al iernii. In aceasta maniera se poate cali organismul copilului si concomitent parintii pot sa se deplaseze cu copilul pe trotuare sau in parcuri. Odata cu trecerea timpului, copilul poate utiliza singur saniuta careia i s-a demontat spatarul. In partea din fata saniuta usoara din lemn are o franghie pentru usurinta tractarii. Desi nu este atat de performanta in viteza atinsa in alunecare comparativ cu alte tipuri de saniute, saniuta din lemn poate fi o jucarie agreata de toti copiii in anotimpul iarna.

Despre nichiduta

Cu drag pentru cei mici.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nichiduta/saniute-usoare-din-lemn