Scaune Auto Copii Cu Isofix

BUCURESTI - 3 decembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Scaunele auto cu Isofix vin cu un sistem de montare foarte bine pus la punct si care ajuta parintii care monteaza scaunele auto pe bancheta din spate a autoturismelor lor sa o faca fara prea multe batai de cap.

Sistemul Isofix ajuta parintii sa instaleze un scaun auto in doar cateva minute, fara ca mai apoi sa se gandeasca daca l-au instalat bine sau nu. In spatele scaunului auto exista niste chingi ce ies din anumite puncte standard si care se prind in alte puncte standard, de data aceasta, ale scaunului auto apartinand autovehiculului.

 

In plus, scaunele auto cu Isofix sunt prevazute si cu un sistem de circulare a aerului, exact ca si lenjeriile de pat din bumbac organic, care nu permite copilului sa transpire; astfel, utilizarea scaunului auto este mai placuta chiar si in zilele calduroase de vara, cand este recomandat sa nu folositi clima sau aerul conditionat din masina, pentru ca micutul ar putea raci.

 

Scaunele auto cu Isofix sunt imbracate in polistiren expandat ce are o mare capacitate de absorbtie in cazul in impact, si sunt de asemenea acoperite cu un material textil de cea mai buna calitate. Ele se realizeaza pentru categorii de varsta mai mari, incepand cu 3-4 ani.

 

Un scaun auto cu Isofix se utilizeaza in acest fel: scaunul auto pentru copii se fixeaza in functie de instructiunile din cartea tehnica, si a indiciilor de pe scaunul in sine, apoi se aseaza copilul in scaun, se trage centura de siguranta si daca este cazul, si o pernuta ce il protejeaza si mai mult de impacturile frontale. Perna frontala actioneaza intr-un fel ca un airbag fara a se deschide ca un airbag adevarat insa; trebuie mentionat ca in cazul in care aveti un copil pe bancheta din spate a autovehiculului, trebuie sa dezactivati airbagurile adevarate ale masinii, pentru ca in timp ce acestea pot proteja un adult, pot si lovi un minor foarte tare, provocandu-i anumite leziuni chiar fatale.

 

Scaunele auto cu Isofix sunt imbunatatite fata de scaunele auto care nu prezinta acest sistem, oferind protectie nu doar frontala, ci si laterala, ca urmare a existentei anumitor margini textile, imbracate in acelasi material mentionat mai devreme, care nu lasa copilul sa transpire. Aceste margini textile ofera protectie laterala, reducand socul in caz de impact lateral. In acelasi sistem, si sistemul de ghidare a centurilor de siguranta in caz de impact este mult dezvoltat fata de scaunele auto care nu utilizeaza sistemul Isofix.

Despre nichiduta

sc.nichiduta trading.srl. Importator articole copii si distribuitor
Contact:office@nichiduta.ro