Tipuri de saniute

BUCURESTI - 9 decembrie 2013

Comunicat tip General in Retail

Obiect nelipsit din categoria celor specifice iernii, saniuta este cea care ne face sa fim copii la orice varsta.

Super oferte pe nichiduta.ro la saniute pentru copii

Super oferte pe nichiduta.ro la saniute pentru copii

. Una dintre bucuriile iernii o reprezinta plimbatul cu sania sau alunecarea lina pe derdelus cu sania usoara care “fuge parca zboara”. Pentru adulti si copii saniuta este mijlocul de transport sau jucaria favorita in anotimpul alb. Saniutele pot fi realizate din materiale diferite sau din combinatii de materiael care permit atat o manevrare usoara, cat si alunecarea fara probleme pe terenul plat sau in panta.

Saniutele din lemn sunt usoare, cu suprafete de dimensiuni diferite pentru doua sau trei persoane, iar talpile fie sunt din lemn slefuit, fie accesorizate cu limbi de metal care favorizeaza alunecarea. Un alt tip de saniute sint cele cu structura de metal vopsita in camp electrostatic pentru rezistenta la factorii corozivi din mediu, iar suprafata sezutului este din lamele din lemn de brad sau fag.

Cele mai moderne saniute sunt cele realizate in intregime din PVC, de culori diferite si dimensiuni variabile pentru 1-2 persoane. Aceste saniute sunt foarte usoare si rezistente, permitand si alunecarea pe stratul de zapada.

Combinatia dintre PVC si metal a dat nastere la saniutele rezistente, cu platforma din plastic dur si structura din metal vopsit in camp electrostatic.

Pentru o manevrare usoara in cazul in care sunt trase sau impinse, saniutele din PVC sunt dotate cu manere din plastic si curele din piele, fixe sau detasabile.

Achizitionarea unei astfel de saniute permite utilizarea acesteia de catre adulti cu scopul de a plimba copiii foarte mici, dar si utilizarea ei de catre copiii mai mari sau adulti pe derdelus. Fireste ca momentele traite de fiecare persoana care aluneca usor pe saniuta sunt magice, de neuitat. Bucuria alunecarii pe derdelus defata pe oricine, dandu-i prilejul sa conduca saniuta pe traseul dorit.

De la bunici la nepoti, oricine se urca pe o saniuta traieste cu adevarat clipe de neuitat prilejuite de zapada pufoasa in anotimpul argintiu.

Despre nichiduta

Cu drag pentru cei mici.

Taguri: saniutesanienichiduta
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nichiduta/tipuri-de-saniute