31 mai – ultimul spectacol Muzicalul Chicago

BUCURESTI - 29 mai 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Pe 25 mai, de la ora 18.30 se va juca ultima reprezentatie a spectacolului Muzicalul Chicago pe scena Teatrului National Bucuresti. Bilete au fost puse in vanzare la casa de bilete a Teatrului National (rezervari la 021.314.71.71) iar mai multe informatii se pot afla de pe pagina web a spectacolului: www.muzicalulchicago.com.

31 mai – ultimul spectacol Muzicalul Chicago

Este al treilea an si ultimul in care Muzicalul Chicago se joaca pe scena Nationalului Bucurestean aproape la fiecare sfarsit de saptamana.
Muzicalul Chicago este primul musical autentic montat pe o scena din Romania iar distributia sa este una de exceptie: Aurelian Temisan, Anca Turcasiu, Monica Davidescu, Ozana Barabancea, Ioan Andrei Ionescu, Vasile Calofir, Radu Captari, Orodel Olaru, Adriana Dragut.

Muzicalul Chicago este o poveste despre crime,avaritie, coruptie, violenta, exploatare, adulter si tradare in care Roxie Hart este inchisa dupa ce isi ucide iubitul. In inchisoarea condusa de Mama Morton o intalneste pe Velma Kelly prin intermediul careia afla despre avocatul Billy Flynn, cel care o ajuta sa-si faca povestea cunoscuta.

Despre Occidental Consulting

Preturile biletelor sunt: 55 RON (in sala), 40 Ron (la loja), 32 si 25 RON (la balcon).

info@muzicalulchicago.com
info@muzicalulchicago.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/occidental-consulting/31-mai-ultimul-spectacol-muzicalul-chicago