Anunt comunicat de presa inceput proiect

Oradea - 4 octombrie 2022

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

Oradea, 28 septembrie OCTAVIC anunță o nouă cerere de succes pentru fondurile Innovation Norway cu RB-RT-SPS (Risk based real time smart production scheduling). Aceasta aduce 200.000 de euro în fonduri europene și, începând cu 1 aprilie 2022, ne oferă resurse pentru proiecte de cercetare și dezvoltare și mai complexe.

Anunt

Anunt

Oradea, 28 septembrie

OCTAVIC anunță o nouă cerere de succes pentru fondurile Innovation Norway cu RB-RT-SPS (Risk proiect de planificare inteligentă a producției în timp real). Aceasta aduce 200.000 de euro în fonduri și, începând cu 1 aprilie 2022, ne oferă resurse pentru proiecte de cercetare și dezvoltare și mai complexe.

OCTAVIC va investi în continuarea dezvoltării experimentale și a inovației modulului RT-SPS existent PoC, făcându-l mai robust, mai rapid și luând în considerare mai multe elemente de risc de programare. Acest lucru va face se potrivește mai bine cu piața largă și diferitele verticale industriale, permițând OCTAVIC să-și extindă se adresează unui public mai larg adresabil și, ulterior, își crește cota de piață și cifra de afaceri.

De ce este atât de important?

În soluțiile existente pe piață, riscurile de programare (probleme de calitate, lipsă de oameni, inferioare performanțe etc.) din cauza lipsei de date nu sunt luate în considerare și analizate individual atunci când este vorba, care ca urmare, amplifică consecințele de-a lungul fluxului de producție, generând și mai mulți timpi de nefuncționare și ineficiență. Abordarea TTPM va asigura că aceste riscuri sunt evaluate permanent, iar programarea producției este mai proactivă decât reactivă.

Care sunt principalele obiective ale acestui proiect?
- Creați cel puțin 3 locuri de muncă suplimentare
- Creșterea cifrei de afaceri cu 32% până în 2024 servicii
- Creșterea profitului operațional cu 31% până în 2024

Cine este OCTAVIC?
Vă oferim un sistem holistic care vă permite să obțineți informații în timp real din producție proceduri de lucru. Acesta își propune să vă ajute să vă atingeți obiectivele de producție mai rapid, îmbunătățindu-vă totodată program de productie. Sistemul nu numai că urmărește procesele de producție, ci și toate acțiuni detaliate prin simpla adnotare a datelor și organizarea lor în tablouri de bord semnificative. Sistemul de asemenea îmbunătățește eficiența producției, cuantificând în același timp KPI-urile pentru îmbunătățirea și reducerea procesului deşeuri. Aflați mai multe despre Industry 5.0 pe site-ul nostru Octavic.io și la Industry50.com pentru mai multe informații chiar acum.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/octavic/anunt-comunicat-de-presa-inceput-proiect