Development Program for Business Management & Executive Leadership

BUCURESTI - 7 iulie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Universitatea BOSTON COLLEGE din Boston prin E. CARROLL SCHOOL OF MANAGEMENT, în colaborare cu OK SERVICE CORPORATION vă invită să participaţi la programul intensiv de perfecţionare profesională managerială, intitulat:

Development Program for Business Management
& Executive Leadership
Boston – Montreal, 26 octombrie – 4 noiembrie 2010

Dezvoltarea abilităţilor de lider a devenit una dintre cele mai importante preocupări ale celor ce conduc sau se pregătesc să conducă o organizaţie. Aceasta pentru că astăzi, conducerea către succes a oamenilor, a proceselor, sau gestionarea judicioasă a resurselor sunt factorii cheie în evaluarea prestaţiilor unui lider. Programul intensiv de perfecţionare profesională managerială la care avem plăcerea de a vă invita să participaţi, oferă soluţii educaţionale de cea mai bună calitate, beneficiind de prezenţa la catedră a unor reputaţi lectori ai prestigioase universităţi Boston College.

Detalii privind conţinutul programului
PROJECT MANAGEMENT: MANAGING THE SCOPE AND THE REQUIREMENTS
SUCCESSFULLY MANAGING PEOPLE
DEVELOPING NEGOTIATION SKILLS FOR LEADERS

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba engleză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bunã calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului,Universitatea BOSTON COLLEGE va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.
Tel: 0244 575473
Email: eutraining@okservice.ro
web: www.okservice.ro
perfectionare@okservice.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ok-service-corporation/development-program-for-business-management-executive-leadership