PRINCIPII ŞI PRACTICI ÎN DOMENIUL ECONOMIC ŞI FISCAL ÎN LEGISLAŢIA EUROPEANĂ

BUCURESTI - 10 mai 2010

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

OK Service Corporation şi Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile aparţinând Conservatorului Naţional de Arte şi Meserii din Paris, au plăcerea de a vă invita să participaţi prin intermediul reprezentanţilor dumneavoastră la programul intensiv de instruire pentru perfecţionare profesională în domeniul financiar contabil, intitulat:

PRINCIPII ŞI PRACTICI ÎN DOMENIUL ECONOMIC ŞI FISCAL ÎN LEGISLAŢIA EUROPEANĂ
Finanţele şi fiscalitatea întreprinderii în mediul concurenţial european
Paris, 5 - 9 iulie 2010

Acest program intensiv de pregătire a fost special conceput în colaborare cu reputaţi specialişti ai domeniilor financiar şi contabil, profesori de marcă ai Conservatorului Naţional de Arte şi Meserii din Paris, pentru a veni în sprijinul şi în completarea cunoştinţelor participanţilor, oferind o abordare preponderent aplicativă a tematicilor propuse. Astfel, avem convingerea că participanţii la program vor dobândi noi abilităţi şi o nouă viziune asupra problemelor cu care se confruntă în activitatea de zi cu zi.

Calitatea deosebită a acestui program este garantată şi de faptul că şcoala franceză, cu precadere C.N.A.M. prin intermediul I.N.T.E.C. este recunoscută ca fiind una dintre şcolile importante din Europa în ceea ce priveşte contabilitatea de gestiune şi măsurarea performanţelor financiare.
Detalii privind conţinutul programului
MANAGEMENTUL FINANCIAR
GESTIUNEA FINANCIARĂ, CONTABILĂ ŞI FISCALĂ A INSTRUMENTELOR STRUCTURALE
MANAGEMENTUL SCHIMBĂRII
MANAGEMENT PARTICIPATIV ŞI MANAGEMENT ANTICIPATIV
LEGISLAŢIE EUROPEANĂ

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.
Pentru informaţii suplimentare legate de costuri, rezervări sau înscrieri vă rugăm să sunaţi la: 0244 575473 ;
email: eutraining@okservice.ro
perfectionare@okservice.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ok-service-corporation/principii-si-practici-in-domeniul-economic-si-fiscal-in-legislatia-europeana