MANAGEMENTUL FINANCIAR AL FONDURILOR STRUCTURALE IN UE

Locul desfasurarii: Universitatea Economica din PragaPraga

Organizator: OK SERVICE CORPORATION

MANAGEMENTUL FINANCIAR AL FONDURILOR STRUCTURALE IN UE

OK Service Corporation in parteneriat cu Universitatea Economica din Praga, au onoarea de a va invita sa participati la programul de perfectionare profesionala, intitulat:

MANAGEMENTUL FINANCIAR AL FONDURILOR STRUCTURALE IN UE
Praga, 30 noiembrie - 4 decembrie 2009

Programul va fi sustinut de o echipa formata din reprezentanti ai institutiilor europene, ai Comisiei Europene, autoritati ale statelor membre, alaturi de profesori de marca ai Universitatii Economice din Praga.

Pentru a veni in sprijinul si in completarea cunostintelor participantilor, programul ofera o abordare preponderent aplicativa a tematicilor propuse. In acest fel, avem certitudinea ca participantii la program vor dobandi noi abilitati si o noua viziune asupra problemelor cu care se confrunta zi de zi.

Pe langa posibilitatea de a afla lucruri noi si valoroase din punct de vedere profesional, participantii vor putea schimba idei si experienta atat cu profesorii cat si cu colegii de program.

Detalii privind continutul programului

- POLITICILE ECONOMICE ALE UNIUNII EUROPENE, POLITICILE DE PIATA INTERNA SI SCHIMBURILE IN INTERIORUL UNIUNII EUROPENE
- IMBUNATATIREA ORGANIZARII SI PERFORMANTEI SISTEMULUI DE CONTABILITATE PUBLICA IN SPATIUL ECONOMIC EUROPEAN
- MANAGEMENTUL FINANCIAR AL FONDURILOR STRUCTURALE IN UE
- AUDITUL FONDURILOR STRUCTURALE
- FRAUDA SI CONTROLUL INTERN

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate in limba engleza. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorita unei traduceri de cea mai buna calitate oferita de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Universitatea Economica din Praga va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.


Pentru informatii suplimentare legate de costuri, rezervari sau inscrieri va rugam sa sunati la 0244 575473

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Participare: Intrare libera