Noutăţi fiscale aplicabile de la 1 iulie 2010 - modificarea

Locul desfasurarii: Hotel Mara/Hotel Rowa Dany

Organizator: OK Service Corporation

Noutăţi fiscale aplicabile de la 1 iulie 2010 - modificarea

Guvernul a adoptat Ordonanţa de urgenţă nr. 58/28 iunie 2010 pentru modificarea Codului Fiscal, care extinde baza de impozitare prin introducerea mai multor taxe şi impozite, dar şi majorarea TVA-ului de la 19% la 24%

Compania OK Service Corporation are plăcerea de a vă invita să participaţi la programul de perfecţionare profesională

REGLEMENTĂRI FISCALE 2010
- Impozitul pe profit. Taxa pe valoarea adăugată -
Norme metodologice de aplicare
Pentru acest program puteţi opta pentru una din cele două perioade:
13 - 15 august 2010, Hotel Mara/Sinaia
24 - 26 septembrie 2010, Hotel Rowa Dany/Sinaia


Programul oferit de OK Service Corporation se doreşte a fi un instrument util în cunoaşterea şi aplicarea legislaţiei fiscale atât pentru consultanţii fiscali cât şi pentru contabili, avocaţi, magistraţi, studenţi, practic pentru oricine este interesat sau lucrează în domeniile juridic, economic, fiscal, financiar, contabil.

Programul are avantajul că oferă metode de interpretare şi a aplicare pentru toate prevederile importante ale proaspăt modificatului Cod Fiscal.

Participanţii se vor bucura de oportunitatea întâlnirii cu specialiştii invitaţi pentru a-şi actualiza cunoştintele intrucât alături de Codul Fiscal vor fi prezentate, analizate şi dezbătute şi alte documente ce vizează modificări şi completări ale legislaţiei financiar – fiscale în vigoare.

De asemenea programul aduce în atenţia celor interesaţi, trimiteri la legislaţia secundară dar şi legislaţia conexă, pentru a se asigura o completă cunoaştere şi înţelegere a dispoziţiilor legale.

Beneficii:
Participati impreuna cu un coleg impartiti un discount de 20% necumulabil
Intrati pe www.okservice.ro si veti gasi TARIFUL REDUS pentru vizitatorii site-ului


OK Service Corporation asigură un climat favorabil în care delegaţii să-şi poată împărtăşi experienţa. Instruirea profesională se bazează pe exemple practice şi studii de caz capabile să ilustreze întocmai fenomenul studiat. Particularităţile activităţii fiecărui participant sunt avute în vedere pentru a formula soluţii eficiente şi pentru a asigura implementarea corectă a tehnicilor şi metodelor de lucru folosite.

Programele noastre înglobează experienţa celor 19 ani de aplicare a celor mai bune practici şi standarde educaţionale la nivel national si internaţional.

OK Service Corporation este furnizor de formare profesională înscris în Registrul Naţional al Furnizorilor Autorizaţi, acreditat C.N.F.P.A.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la:
Tel: 0244 575 342/0244 575 751
Mail: perfectionare@okservice.ro
Web: www.okservice.ro

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Participare: Intrare libera