Okazii.ro – debut TV la Cronica Carcotasilor

Locul desfasurarii: Prima TV

Organizator: Okazii.ro si Cronica Carcotasilor

Cel mai mare site de comert online din Romania, Okazii.ro, a debutat si la TV, la prima emisiune din acest sezon a Cronicii Carcotasilor, miercuri seara, pe 18 februarie. Celebrii Huidu si Gainusa s-au pus din nou pe carcotit in stilul lor inconfundabil, alaturi de Pustiu', Mistretu', frumoasele Bebeluse si Dezbracatu'.

Dupa ce au batut obrazul a "rusinica" autorilor de balbe la TV, carcotasii au recomandat vedetelor autohtone sa-si creasca popularitatea cu imbracaminte de pe Okazii.ro si le-au vandut politistilor romani un pont pentru tunarea masinilor de serviciu cumparate cu zeci de mii de euro – piese de calitate, tot de pe Okazii.ro, si la super-pret.

Desigur, pentru ca pe Okazii.ro gasesti orice! Pe langa sute de mii de articole utile puse in vanzare cat se poate de serios, mai exista si obiecte trasnite, precum colantii “must-have” sau tevile de esapament care baga spaima-n infractori. Asa ca nu doar vedetele, ci si politia e cu noi, la Cronicutza, in fiecare miercuri de la 19.30, nu pe programul doi, ci pe Prima TV - nu pierdeti nicio okazie sa va delectati cu umor cu premeditare marca Okazii.ro si Cronica Carcotasilor!


Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati!

Adela Rapeanu
Communication Expert

Despre BITFACTOR S.R.L.

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este unul dintre cele mai mari site-uri de comerţ online din România, care conectează lunar milioane de cumpărători şi vânzători. Cu peste 3 milioane de produse listate în toate categoriile, Okazii.ro este un barometru al tendinţelor de cumpărare online.

Participare: Intrare libera