Peste 20.000 de laptopuri reparate cu succes de echipa OnLaptop

BUCURESTI - 2 martie 2023

Comunicat tip General in IT&C, Tehnologie

În ultimul deceniu, lumea a evoluat semnificativ din punct de vedere tehnologic, tot mai multe joburi, activități de divertisment, dar și educaționale mutându-se în mediul online. În acest sens este important să va echipați cu cele mai bune instrumente, astfel încât să vâ puteți îndeplini sarcinile indiferent de locație, laptopul fiind soluția ideală.

Onlaptop

Onlaptop

Portabilitatea, adaptabilitatea și performanța ridicată sunt cele trei mari avantaje ale laptopurilor. Însă, chiar și acestea trebuie supuse unor verificări de mentenanță periodice pentru a vă asigura că funcționează în condiții optime. Odată cu trecerea timpului, destul de des se întâmplă ca acestea să ajungă într-un stadiu în care să nu mai funcționeze corespunzător și anumite piese să se avarieze. În astfel de situații este indicat să apelați la un centru de reparații laptop pentru a putea rezolva problemele în cel mai scurt timp.

Peste 20.000 de laptopuri reparate, 90% în aceași zi

De cele mai multe ori componentele deteriorate vă vor întrerupe imediat activitatea. Deși poate fi o experiență destul de neplăcută, nu trebuie să va îngrijorați, deoarece majoritatea problemelor pot fi rezolvate și soluționate în timp util.

Service OnLaptop este unul dintre cei mai importanți depanatori din București, având o experiență de peste 10 ani în domeniu. Datorită cunoștințelor dobândite în această perioada, aceștia au reușit să repare peste 20.000 de laptopuri, 90% dintre aceste reparații fiind realizate chiar în aceași zi.

Ce probleme pot fi remediate în ziua recepției

Un service laptop cu experiență precum OnLaptop va putea face față oricare provocări. Având avantajul experienței, aceștia vor putea repara aproape orice defecțiune în aceași zi, mai puțin pentru acele componente ce necesită piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori și așa mai departe), fiind necesar să fie comandate și să fie livrate ulterior. Prin urmare, câteva dintre cele mai dese reparații sau înlocuiri de componente ce pot fi realizate în aceași zi sunt:

1.     Înlocuire baterie laptop

Bateria este una dintre componentele care cu siguranță se va defecta. Indiferent cât de mult aveți grijă de această, la un moment dat nu va mai funcționa corect. În cazul în care observați unul dintre următorii factori, atunci este cazul să schimbați bateria cea veche cu una nouă:

-Bateria nu se mai încarcă sau se descarcă foarte repede;

-Este fierbinte la atingere;

-Nu se încarcă complet;

-Laptopul nu pornește, deși bateria este montată.

2.     Înlocuire modul WiFi

Indiferent pentru ce activitate folosiți laptopul, fie job, școală sau divertisment, cu siguranță șțiți cât de importantă este conectivitatea la internet. Orice laptop modern are integrată o placă de rețea wireless, însă ca și alte componente, această se poate defecta și va poate întrerupe activitățile de zi cu zi. Un service vă poate ajuta în acest sens, fiind o acțiune ușoară și rapid de rezolvat.

3.     Diagnosticare laptop

Chiar dacă va pricepeți și cunoașteți detaliile pe care un laptop le prezintă, o verificare periodică realizată de un profesionist este întotdeauna binevenită. Prin curățarea de praf, rularea unor programe speciale de diagnosticare pentru a verifică eficienta și performanța hardware și software, veți fi asigurați că laptopul va funcționa în continuare în parametrii optimi.

4.     Înlocuire tastatură

Șțiți cât de importantă este tastatură pentru a putea accesa și folosi laptopul. Accidentele se întâmplă, indiferent că este vorba de taste ce numai răspund la comenzi,  au fost vărsate lichide sau literele nu se mai pot citi. Service OnLaptop va poate ajută să va reluați activitatea imediat, prin înlocuirea rapidă a tastaturii cu una compatibilă, fiind un mod mult mai ieftin și ușor dacă este realizată de un profesionist, față de unul amator.

5.     Curățare laptop profesională

Curățarea periodică a device-ului este necesară, în timp acumulandu-se praf care poate dauna sistemului sau chiar defectarea acestuia. Principalele semne că este timpul pentru această acțiune sunt următoarele:

-ventilatorul nu se mai rotește;

-se aud zgomote puternice de la ventilator;

-laptopul de încălzește și se restartează des;

-tastatura se încălzește;

-temperatura laptopului ajunge la temperaturi foarte mari.

Puteți beneficia și de 50% reducere la curățarea aparatului dacă a-ți achiziționat o piesă cu montaj din magazinul OnLaptop.

6.     Înlocuire HDD / SSD

Hard Disk-ul este singură componentă mecanică dintr-un laptop, acest lucru asigurând o speranța de viață redusă. Odată cu trecerea timpului, cel mai probabil va fi necesară înlocuirea acestuia cu unul nou, fiind recomandat să realizați din timp această acțiune pentru a evita pierderea de date. În cazul în care doriți să va upgradați laptopul, puteți opta pentru înlocuirea cu un SSD, acesta fiind o versiune mult mai rapidă și mai stabilă decât HDD-urile. 

Laptopul, asemenea altor dispozitive electronice are nevoie de atenție și mentenanță periodică. În cazul în care aveți nevoie de schimbarea unei componente defecte, service OnLaptop va asigura că orice problema ați avea, această se va remedia în cel mai scurt timp, 90% din cazuri fiind rezolvate în aceași zi.

-Companie: S.C. Service OnLaptop S.R.L.

-Adresă: Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti, Romania

-Telefon: 031 005 9595

-Email: service@onlaptop.ro

-Oraș: București

-Țară: România

-Website/URL: https://www.onlaptop.ro/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/onlaptop/peste-20-000-de-laptopuri-reparate-cu-succes-de-echipa-onlaptop