De la 1 iulie 2014: OCH lucrează cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate!

Constanta - 8 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Sanatate, Social

Veşti bune pentru Constanţa! Cel mai nou şi bine dotat spital din judeţ, Ovidius Clinical Hospital , se află, începând de la data de 1 iulie, în relaţie contractuală cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi oferă servicii medicale pacienţilor asiguraţi în baza biletului de trimitere şi a dovezii de asigurat.

Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital este un spital multidisciplinar conceput să ofere îngrijiri de specialitate pacienţilor cu afecţiuni medicale precum: medicină internă, gastroenterologie, cardiologie, diabet şi boli de nutriţie, nefrologie, endocrinologie, reumatologie și recuperare medicală.

„Ne-am dorit să lucrăm cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate pentru a putea oferi pacienţilor noştri toate instrumentele necesare unui tratament de calitate la un preţ cât mai mic. Există multe persoane care au aşteptat acest moment pentru a beneficia de serviciile medicale pe care le oferim. Suntem fericiţi să vedem că eforturile pe care le-am depus au dat deja rezultate.”, au declarat reprezentanţii instituţiei.

Ovidius Clinical Hospital este un spital unde grija pentru pacienți este prioritatea principală a întregii echipe medicale. Fiecare pacient primeşte aici un tratament individualizat, personalizat, potrivit nevoilor sale, misiunea OCH fiind „Excelență în îngrijirea pacienților noștri”.Spitalul este poziționat pe drumul național DN 2A, km 202, între localitatea Ovidiu și municipiul Constanța, cu acces ușor atât pentru locuitorii din ambele orașe, cât și pentru cei din împrejurimi.

Despre Ovidius

Ovidius Clinical Hospital este poziționat pe drumul național DN 2A, km 202, între localitatea Ovidiu și municipiul Constanța, cu acces ușor atât pentru locuitorii din ambele orașe, cât și pentru cei din împrejurimi (Mangalia, Medgidia, Tulcea, Hârșova). Accesul pacienților se poate realiza cu mijloacele de transport în comun dinspre orașele Ovidiu și Constanța. Autoturismele personale beneficiază de o parcare bine structurată în jurul unității.

Programul de lucru

Ambulator

Luni - Vineri
08.00 - 21.00
Sâmbata
08.00 – 15.00

Spital

Program permanent cu 3 linii de gardă.

Telefon: 0241.480.400
E-mail: office@ovidius-ch.ro
https://www.facebook.com/ovidiusclinicalhospital

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ovidius/de-la-1-iulie-2014-och-lucreaza-cu-casa-judeteana-de-asigurari-de-sanatate