Ozosep - eveniment gastro-cultural și târg de produse naturale

Locul desfasurarii: Curtea interioară a Institutului Balassi - Institutul Maghiar din București

Organizator: Asociatia Economisitilor Maghiari din Romania, filiala București, Camera Agricolă a jud, HR

Ozosep - eveniment gastro-cultural și târg de produse naturale

Aflat la cea de-a cincea ediție, târgul și evenimentul gastro-cultural Ozosep vă așteaptă și în acest weekend pentru a petrece câteva ore plăcute în atmosfera specială Ozosep, degustând și admirând produsele aduse de micii producători și meșteri artizanali din județele Harghita și Covasna.

Gustul îmbietor al GULAȘULUI revine și el la Ozosep, transformând acest eveniment într-un adevărat festival al gulașului! De acum la fiecare ediție Ozosep vă puteți delecta cu gulaș preparat după rețete diferite, de noi și noi bucătari! La această ediție ne gândim și la cei care țin post, așteptându-i cu un gulaș și alte delicatese de post!

Ediția Martie va fi una specială deoarece vă așteaptă peste 30 de mici producători cu o gamă extinsă de produse 100% naturale. La Ozosep se găsesc brânzeturi speciale, preparate din carne și din cane de vânat, siropuri și gemuri, miere, pâine de casă, prăjituri, turtă dulce, kurtos, pălincă dar și bere meșteșugărească din Miercurea Ciuc dar și multe produse artizanale. Veți găsi de acum și articole din piele și pănușă, obiecte de ceramică și de lemn pictate manual dar și haine inspirate din tradiții! Veți găsi de acum și articole din piele și pănușă, obiecte de ceramică și de lemn pictate manual!

Ne-am asigurat ca și de această dată calitatea produselor să fie la același nivel înalt, Dumneavoastră având garanția ca produsele pe care le găsiți la Ozosep sunt fabricate local din ingrediente naturale, de mici producători. 

Ca să vă puteți bucura liniștiți de gusturile și lucrurile frumoase din târg, așteptăm copii Dumneavoastră în ambele zile la atelierul de creație Ozosep în sala de la subsolul Institutului, între orele 11.30-13.00 (înscriere la fața locului de la ora 11.00). Atelierul va fi condus de specialiștii Mycreativeplace, cu ajutorul cărora cei mici vor confecționa felicitări de primăvară speciale!

Muzica live va umple curtea Ozosep în ambele zile de la ora 13.00, cand veți putea asculta un concert oferit de o trupă foarte specială, Bordó Sárkány, care ne va delecta cu muzică medievală, cântată la cimpoaie.

Pe lângă toate acestea, vă așteaptă și FOTOliul de primăvară, tombolă gratuită dar și alte surprize!

Următoarea ediție va fi dedicată cumpărăturilor de Paște și va avea loc pe 8-9 aprilie (miercuri-joi) cu program prelungit!

Vă așteptăm cu drag! Intrarea este liberă!

Confirmare pana la data: 14 martie 2015

Participare: Intrare libera