Ozosep, Expoziție și târg cu gust bun

Locul desfasurarii: Institutul Balassi -Institutul Maghiar din București

Organizator: Asociația Economiștilor Maghiari, filiala București și Camera Agricolă a Județului Harghita

După succesul produselor secuiești din noiembrie, avem deosebita plăcere de a vă prezenta cel de-al doilea eveniment gastro-cultural

Ozosep expoziție cu bun gust

vizitați-ne și pe facebook (link)

 

La finalul acestei săptămâni, între 13-14 decembrie, în intervalul orar 9:00-17:00, vă invităm să descoperiți savoarea delicateselor pregătite după rețete străvechi, precum și o largă varietate de cosmetice naturale , jucării din lemn, haine în stil tradițional și alte obiecte artizanale, toate prezente la expoziția și târg Ozosep.

Evenimentul va avea loc în curtea interioară a Institutului Balassi – Institutul Maghiar din București (Str. Gina Patrichi nr.8, Sector 1), unde -și de data aceasta- vă așteptăm într-o atmosferă familială, cu spectacol de dans popular, 400 de porții de Gulaș gătit pe loc în ambele zile, cu vin fiert, ceai cald si bere specială adusă din Miercurea Ciuc, iar duminică începând cu ora 11:00 ținem un atelier de preparat și de decorat turtă dulce pentru copii,  într-o sală special amenajată în clădirea Institutului. Tot duminică, de la ora 15:00, o va avea loc concertul trupei Koszika & The HotShots (cunoscută și din Vocea Romaniei, link), din Târgu Mureș să încingă atmosfera în ciuda frigului (pentru weekend prognoza meteo ne promite soare).

În ceea ce privește produsele expuse, am invitat și mai mulți producători mici pentru a oferi o varietate și mai mare a produselor 100% naturale spre degustare și vânzare, dar calitatea a rămas la aceeași nivel înalt, la un preț imbatabil. La noi veți găsi: gulaș, kürtőskalács , produse din carne , păstrăv, brânzeturi (de la cașcaval maturat un an, sau în vin, până la brânză foarte proaspătă), produse apicole , pâine de casă, pălincă, ciocolată de casă, gem crud , siropuri naturale , specialități de ceaiuri , jucării din lemn, cosmetice naturale, haine tradiționale şi alte bunătăți.

Videouri, prezentări, concursuri și mai multe informații puteți găsi pe pagina noastră de facebook (link).

Vă așteptăm cu drag! Intrarea este liberă!

Confirmare pana la data: 13 decembrie 2014

Participare: Intrare libera

Parteneri eveniment:
  • Camera Agricolă a Județului Harghita Camera Agricolă a Județului Harghita
  • Institutul Balassi - Institutul Maghiar din București Institutul Balassi - Institutul Maghiar din București
  • Asociația Economiștilor Maghiari din Romania, filiala București Asociația Economiștilor Maghiari din Romania, filiala București