Lansare de carte

Locul desfasurarii: Cercul Militar National, Sala Bizantina

Organizator: Editura Paideia

Intell Competitiv si Editura Paideia au placerea sa va invite la evenimentul care marcheaza lansarea in Bucuresti a cartii semnate de VASILE PAUN, „COMPETITIVITATE PRIN INFORMATIE”.

Cartea se doreste a fi un instrument practic de constientizare, problematizare si abordare a conceptului de Intelligence Competitiv in mediul de afaceri si cel universitar romanesc si isi propune sa faca cititorii sa vada INFORMATIILE intr-un mod diferit, astfel incat acestea sa poata fi masurate, sa li se determine gradul de utilitate si sa fie administrate corespunzator pentru imbunatatirea performantelor in afaceri.

Volumul, care va fi oferit tuturor participantilor la eveniment, este util deopotriva managerilor, specialistilor si studentilor din domeniul intelligence, privat sau guvernamental, cat si celor din domenii traditionale, cum ar fi cercetarea de piata, marketing-ul, analiza financiara, securitatea interna, planificarea strategica si IT-ul.

Va invitam să fiti alături de noi la acest eveniment!021 3168221

Despre PAIDEIA

Împlinirea a 100 de ediţii Eva-Femina Club prilejuieşte o întâlnire specială la Librăria Cărtureşti, vineri 5 mai, la ora 17

Participare: Intrare libera