Soirées de la Mode IV – Cei mai buni tineri designeri ai momentului

Locul desfasurarii: Athénée Palace Hilton - sala le Diplomat

Organizator: Athénée Palace Hilton şi Avanpremiere Concept – Alin Gălăţescu

Soirées de la Mode IV – Cei mai buni tineri designeri ai momentului

Athénée Palace Hilton şi Avanpremiere Concept – Alin Gălăţescu, vă invită la cea de a patra ediţie a show-ului Soirées de la Mode, luni 30 martie, ora 20:00, în sala Le Diplomat.

Noua ediţie Soirées de la Mode va fi dedicată, în mod excepţional, celor mai buni tineri designeri ai momentului. Vor fi prezentate colecţiile pentru sezonul toamnă-iarnă 2009/2010 ale designerilor Lucian Broscăţean (Cluj) şi Ligia Carabet (Timişoara) – doi absolvenţi ai universităţilor de profil, promoţia 2008.

Lucian Broscăţean ne va prezenta colecţia “Sky Mirror” – o nouă explorare a nomadism-ului urban şi a relaţiei individului cu reflexiile sale – în ceilalţi, clădiri, cer sau propria personalitate. Lucian e, ca de obicei, un avangardist citadin.
Design-ul original al încălţămintei a fost creat, special pentru Soirées de la Mode IV, de către sculptorul clujean Mihuţ Boscu – platforme sculptate manual, “amintindu-ne” straniu de posibila decadenţă a omenirii înspre primitiv.

Ligia Carabet va expune o introspecţie estetică a eu-lui feminin în anii ce urmează ai secolului XXI, sub titulatura “Mille Feuilles”, sau “Autoportret în viitor”. Aici accentul cade pe explorarea materialelor noi, a tehnicilor atipice de tratare a materialelor tradiţionale, a aplicaţiilor neobişnuite, totul pe tipare tehnologice reinterpretate inedit. Colecţia e de un futurism-retro, extrem de trendy.
Tot aici vom mai avea o premieră – intrarea pe piaţa de modă creativă românească a unui remarcabil brand de bijuterii – Carla Brillanti (Oradea). Relaţia modă – explorare – accesorii – atitudine reprezintă ecuaţia modei sezonului 2009/2010. Carla Brillanti, având în spate cuplul de creaţie Cristian şi Eniko Drimba (absolventă a Universtităţii de Arte din Cluj), a dovedit încă din 2002 importanţa şi conexiunea între calitate şi profesionalism, între stil şi personalitate – totul bazându-se exclusiv pe cristale Swarovski, puse în operă original şi ultra-modern. O surpriză pentru noi toţi, o probă a importanţei accesoriilor pentru noul sezon.
Şirul surprizelor continuă prin revenirea în arena modei a brand-ului D’anovi, de astă dată sub titulatura DnV by D’anovi, în spatele acestuia aflându-se acum două tinere creatoare: Flavia Stoian şi Anabell Figge. DnV este răspunsul noii generaţii de designeri de încălţăminte la dinamica şi complexitatea actuală a pieţei creative.

Soirées de la Mode IV reprezintă o seară a luxului prin creativitate - cei mai buni tineri designeri ai momentului prezentându-se în faţa dumneavoastră într-o demontraţie ultra-pozitivă a faptului că moda românească are un viitor cert.

Creaţia tânără autohtonă are nevoie de noi toţi: analişti/critici de modă, mass-media, designeri, personalităţi, publicul larg pentru a transforma această demonstraţie în realitate şi continuitate.

Vă aşteptăm alături de noi la Soirees de la Mode IV, la Athenee Palace Hilton, sala Le Diplomat, luni 30 martie, ora 20:00.Alin Gălăţescu
Avanpremiere Concept

Despre PARTIDUL ECOLOGIST ROMAN AZUGA

Scopul acestui eveniment, pe lângă ecologizarea zonei montane, este de a responsabiliza și educa turiștii și locuitorii în ceea ce privește protecția mediului înconjurător.

Avem nevoie de o țară curată pentru noi și generațiile viitoare!

Participare: Intrare libera