PICANTerii de vara!

BUCURESTI - 12 mai 2008

Comunicat tip General in Afaceri

PICANT anunta programul trainingurilor pentru prima parte a perioadei estivale: Junior Brand, COM.org, Start Promo, iSell, Marketing Intro si Event’or (www.marketingforum.ro).

In perioada mai – iunie, PICANT (www.marketingforum.ro ) organizeaza 2 traininguri noi: Junior Brand si iSell

Junior Brand (21 mai ) prezinta notiuni elementare de brand si informatiile esentiale in construirea unui brand (branding) si brand management. Pentru ca o companie sau o marfa sa devina un brand trebuie sa isi asume o semnificatie unica, sa faca o promisiune publicului sau si sa o respecte. Trainingul se adreseaza persoanelor care au responsabilitati de marketing si comunicare care nu au cunostinte sau au cunostinte reduse de branding si brand management. Trainerul este Nicolae Naumof.

iSell (26 si 27 iunie) este un training de Comert Electronic sustinut de Liviu Taloi. Trainingul i Sell propune o abordare manageriala a comertului electronic care vizeaza atat aspecte tehnice, financiare cat si de marketing si comunicare. i Sell se adreseaza antreprenorilor in comertul electonic, managerilor de magazine on-line, responsabililor de makreting si comunicare din magazinele on-line si altor persoane implicate in managementul magazinelor on-line.

COM.org (22 si 23 mai) vizeaza identificarea si dezvoltarea unor deprinderi si abilitati de comunicare de care avem nevoie pentru a lucra in armonie cu ceilalti si pentru a maximiza eficienta profesionala. COM.org ofera instrumente practice care pot fi aplicate imediat la locul de munca si care vor avea un impact pozitiv in ceea ce priveste, comunicarea, relationarea si maximizarea performantei profesionale atat la nivel individual cat si organizational.

Start Promo (29 si 30 mai) - Training de comunicare de marketing pentru persoanele care lucreaza in domeniul comunicarii de marketing. Start Promo prezinta principalele tehnici de comunicare de marketing si ofera participantilor structura unei campanii de comunicare.

Marketing Intro (12 si 13 iunie) - Marketing Intro isi propune sa prezinte participantilor rolul marketingului intr-o afacere si sa ii familiarizeze cu principalele activitati care se regasesc in sarcina departamentului de marketing. Marketing Intro are o abordare pragmatica, tratand situatii intalnite in orice companie, indiferent de dimensiunile acesteia.

Event’Or (19 – 20 iunie) - Un participant la un eveniment de afaceri cumpara in principal informatia si prestigiul lectorilor. Dar cumpara si locatia evenimentului, servicii de protocol si alte elemente fizice. In plus pentru un participant la un eveniment de afaceri mai conteaza si intalnirea cu ceilalti participanti si alte beneficii. Intelegerea corecta a evenimentelor de afaceri si grija in proiectarea si organizarea efectiva a unui eveniment de afaceri face diferenta dintre un succes si un esec lamentabil.

Informatii si inscrieri pe www.marketingforum.ro

Despre Picant Events SRL

PICANT (www.picant.ro) reprezinta un concept de traininguri de marketing, comunicare si vanzari bazat pe specializare si eficienta. Pe langa training, acordam si consultanta in marketing si comunicare. Sloganul PICANT – „Knowledge & More” – ilustreaza beneficiile participantilor la trainingurile organizate de PICANT - obtinerea a mai mult decat simple informatii!
Printre Trainingurile PICANT (www.marketingforum.ro ) se numara: Event'or, efEX, Web Wizard, Junior Brand, Insider, Marketing Intro, Start Promo, Sales Plus si altele.

Ioana Anescu 0766 244 894
Nicolae Naumof - 0765 216 491
mk@marketingforum.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/picant-events-srl/picanterii-de-vara