Traininguri Picante in Noiembrie

BUCURESTI - 29 octombrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Brand Management, Marketing pentru Turism, Seo & Usability si Bazele Comunicarii de Marketing.

Pentru luna noiembrie PICANT a programat patru traininguri (www.marketingforum.ro) dedicate marketingului si comunicarii. Acestea sunt Brand BackStage (9 noiembrie), Start Promo (15-16 noiembrie), Dream Marketing (22-23 noiembrie) si Web Wizard (29-30 noiembrie).

PICANT a programat pentru luna noiembrie patru traininguri in regim deschis dedicate perfectionarii in marketing si comunicare.

Pe 9 Noiembrie este programat Brand BackStage – Training de Brand Management.

Trainingul Brand BackStage se adreseaza persoanelor cu responsabilitati de marketing in cadrul unor companii mici si mijlocii. Scopul trainingului este de a oferi o imagine schematica asupra importantei brandingului si a pasilor de baza in crearea si managementul unui brand.

Brand BackStage este sustinut de Andreia Andrei.

Pentru detalii complete accesati www.marketingforum.ro sectiunea Cursuri si traininguri.


Pe 15-16 Noiembrie este programat Start Promo – Training de Bazele Comunicarii de marketing.

Trainingul Start Promo se adreseaza persoanelor care au cunostinte reduse si medii de comunicare de marketing si isi propune sa familiarizeze participantii cu principalele tehnici de comunicare de marketing si sa ofere o structura esentiala de campanie de comunicare de marketing.

Start Promo este sustinut de Ioana Anescu si Nicolae Naumof.

Pentru detalii complete accesati www.marketingforum.ro sectiunea Cursuri si traininguri.


Pe 22-23 Noiembrie este programat Dream Marketing – Training de Marketing pentru Turism.

Trainingul Dream Marketing se adreseaza persoanelor care se ocupa de activitateade marketing a agentiilor de turism turoperatoare sau revanzatoare, a hotelurilor si a altor unitati turistice. Dream Marketing nu este un training de marketing, ci un training dedicat aplicarii marketingului in activitatile de turism.

Dream Marketing este sustinut de Andrada Crangus.

Pentru detalii complete accesati www.marketingforum.ro sectiunea Cursuri si traininguri.


Pe 29-30 Noiembrie este programat Web Wizard – Training de SEO, Usability si e-Marketing.

Trainingul se adreseaza persoanelor care conduc proiecte din cadrul agentiilor web sau din partea clientilor si isi propune sa puna fundamentele pentru un proiect web bine construit si premisele unui site de succes, precum si asigurarea cunostintelor de baza in dezvoltarea ulterioara a sitului.

Web Wizard este sustinut de Claudiu Gamulescu.

Pentru detalii complete accesati www.marketingforum.ro sectiunea Cursuri si traininguri.

In portofoliul PICANT se mai gasesc traininguri care acopera tematicile bazele marketingului, organizatori de evenimente de afaceri, bazele vanzarilor, marketing pentru software, marketing prin targuri si expozitii.

Detalii despre toate trainingurile oferite de PICANT sunt disponibile pe www.marketingforum.ro sectiunea cursuri si traininguri.

Despre Picant Events SRL

Proiectul PICANT (www.picant.ro) ofera consultanta si traininguri de marketing si comunicare bazate pe simplitate si eficienta. Picant - Doar esentialul
Nicolae NAUMOF
0765216491
mk@marketingforum.ro