Ultima Editie din 2006 a Seminarului de Marketing Prin Targuri si Expozitii

BUCURESTI - 4 decembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Pe 15 decembrie are loc ultima editie din 2006 a Seminarului efEX ( www.efex.ro ), cea mai buna metoda profesionista de antrenare a responsabililor de participari la targuri si expozitii.

Editia din 15 decembrie este ultima in care poti beneficia de cele mai utile instrumente de pregatire a responsabililor de participari la targuri si expozitii la un pret imbatabil - 400 RON + TVA / persoana la care sunt aplicabile o serie de reduceri. Numarul de locuri disponibile este limitat la 10.

Ultima Editie din 2006 a Seminarului de Marketing Prin Targuri si Expozitii

Informatia din cadrul seminarului este structurata sub forma a 12 principii de marketing prin targuri si expozitii. Seminarul efEX contine 10 work-shop-uri interactive si exemple ale unor participari mai mult sau mai putin reusite.

Seminarul efEX este indicat companiilor care doresc informatii general valabile despre participarea la targuri si expozitii astfel incat sa isi creasca eficienta. Seminarul se organizeaza cu 10 de participanti, acestia formand 3 - 4 echipe de lucru pentru rezolvarea celor 10 work-shop-uri.


Cele 10 work-shop-uri acopera cele mai importante aspecte ale pregatirii si participarii la manifestari expozitionale, ele fiind rezolvate de catre participanti in baza unei situatii initiale date care se apropie de situatia companiei pe care o reprezinta.

Inscrierile se fac pe baza taxei de participare. Data limita pentru inscrieri este Marti 12 decembrie 2006. Numarul de locuri pentru seminar este limitat la 10.

Se acorda reducere de 10% pentru inscrierile efectuate pana pe 7 decembrie, iar taxa de participare scade odata cu numarul de participanti inscrisi de catre o companie.

Printre participantii la editiile precedente ale semimarului efEX se numara reprezentanti ai ALRO, BCR, Lindab, HVB Bank, Porsche Romania, Banca Transilvania, Otel-Inox, Bursa Romana de Marfuri, CCIA Bacau, Omnilogic, Angst, CrisTim, Bursa Romana de Marfuri, BRD Sogelease.

O prezentare completa a seminarului se afla pe www.efex.ro

Despre Picant Events SRL

Despre Sfera Expo - Tradeshow Marketing
Sfera Expo - Tradeshow marketing este singura companie din Romania specializata in consultanta de marketing prin targuri si expozitii - tradeshow marketing.

Oferta Sfera Expo - Tradeshow Marketing include:
owww.targurisiexpozitii.ro - Cea mai completa resursa pentru participarea la targuri si expozitii.
oSeminarul efEX de marketing prin targuri si expozitii.
oTrainingul efEX pe tema marketingului prin targuri si expozitii.
oConsultanta in participari la targuri si expozitii.
oElaborare de palnuri de participare la manifestari expozitionale.
oCo-Organizarea conferintelor Marketing Forum (2005 si 2006)

Nicolae Naumof
nicolae.naumof@sferaexpo.ro
0765-216-491
www.efex.ro
efex@efex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/picant-events-srl/ultima-editie-din-2006-a-seminarului-de-marketing-prin-targuri-si-expozitii