Seminar de Cumpărături Inteligente

Locul desfasurarii: Cafeneaua Hobby Cafe

Organizator: Pingoo Cashback

Seminar de Cumpărături Inteligente

Eşti un împătimit al cumpărăturilor online? Cauţi cele mai avantajoase oferte ? Vânezi reducerile de sezon? Vrei bani înapoi la fiecare cumpărătură? Pingoo Cashback te învaţă cum să îţi dezvolţi abilităţi inteligente de consumator. Pingoo Cashback este o platformă de cumpărături online ce oferă membrilor produse şi servicii cu până la 90% reducere şi bani CASH înapoi din fiecare cumpărătură efectuată prin intermediul site-ului, dar şi din fiecare cumpărătură efectuată de catre prietenii carora le-ai recomandat Pingoo. Mai multe detalii poţi afla accesând http://cashback.pingoo.ro/ Înscrierea în acest program este gratuită, iar membrul nu are nici o obligaţie, ci doar avantaje: acces instantaneu la super discount-uri şi oferte, şi cel mai important, câştig pasiv şi independenţă financiară. Te aşteptăm cu drag la seminarul "Cumpărături Inteligente" organizat la Cafeneaua HOBBY CAFE din strada Sfântul Ştefan 20, Bucureşti, în fiecare zi de luni, începând cu ora 18:00. Accesul este gratuit. Seminarul este structurat în două părţi: Prima parte: introducere în Pingoo Cashback, ce este cashback-ul, cum se dezvoltă abilităţile de cumpărător inteligent. A doua parte: ce este venitul pasiv, cum funcţionează recomandările Pingoo, strategii şi exemple de lucru, sesiuni de întrebări şi răspunsuri. Data: 21 octombrie 2013, 18:00 Locaţia: Cafeneaua Hobby Cafe Speaker: Dragoş Ofrim Număr de participanţi: 15 Cost: GRATUIT Rezervă-ţi din timp un loc telefonic la 0745.100.637 sau prin email la cashback@pingoo.ro.

Despre INTERNET SRL

Pingoo Cashback este o platformă de cumpărături online ce oferă membrilor produse şi servicii cu până la 90% reducere şi bani CASH înapoi din fiecare cumpărătură efectuată prin intermediul site-ului, dar şi din fiecare cumpărătură efectuată de către prietenii recomandaţi.

Confirmare pana la data: 16 October 2013

Participare: Intrare libera