Tipografia Global Print - Inovație în Printul Publicitar și Sustenabilitate prin Investiții Masive

BUCURESTI - 26 octombrie 2023

Comunicat tip Administrativ / Management in Media / Publicitate

Tipografia Global Print, o firma renumita în industria tipografică și de producție publicitară din România, este încântată să anunțe obținerea celei mai exigente certificări din domeniu, FOGRA. Acest succes solidifică poziția sa ca una dintre cele mai respectate și de încredere tipografii din țară, recunoscute pentru serviciile lor de înaltă calitate și inovare continuă.

Tipografia Global Print, o firma renumita în industria tipografică și de producție publicitară din România, este încântată să anunțe obținerea celei mai exigente certificări din domeniu, FOGRA. Acest succes solidifică poziția sa ca una dintre cele mai respectate și de încredere tipografii din țară, recunoscute pentru serviciile lor de înaltă calitate și inovare continuă.

Pentru a rămâne în fruntea tipografiilor apreciate și pentru a asigura satisfacția deplină a clienților, Tipografia Global Print a investit masiv în tehnologie de ultimă generație, echipamente și formarea personalului său. În cursul anilor 2019 și 2020, compania a desfășurat un proiect de investiții de aproximativ 2 milioane de euro, confirmându-și angajamentul pentru excelență.

Investiții Considerabile în Instruirea Personalului

Tipografia Global Print a alocat resurse semnificative, aproximativ 30.000 de euro, pentru modernizarea echipamentelor și proceselor de producție. Aceste investiții au avut drept scop oferirea de soluții de ambalare și expunere de înaltă calitate clienților săi. De asemenea, investiții semnificative în instruirea personalului au garantat o proiectare eficientă și creativă a ambalajelor și a POSM Display-urilor, utilizând software-ul ESKO Artioscad. Astfel, Tipografia Global Print poate răspunde cu succes cerințelor pieței și poate livra produse personalizate, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client.

Dezvoltarea Capacităților de Tipărire Digitală

Compania a investit masiv în dezvoltarea capacităților de tipărire digitală, asigurându-se că poate furniza soluții personalizate pentru clienții săi. De asemenea, a instalat prima mașină de tipărire digitală high-end de la Heidelberg din România. Această mișcare strategică a permis Tipografiei Global Print să producă materiale de comunicare specifice la calitate superioară și, în același timp, să optimizeze costurile de producție. Prin aceste investiții, Global Print și-a consolidat poziția de lider pe piața tipăririi digitale și și-a extins portofoliul de servicii.

Printuri cu O Gamă Nelimitată de Culori Metalice

O altă inovație adusă de Tipografia Global Print este capacitatea de a realiza printuri cu o gamă nelimitată de culori metalice, datorită tehnologiei OVERPRINT unlimited metallic colors. Acest proces implică aplicarea de folii metalice în zonele dorite, urmată de tipărirea peste această folie, rezultând un efect metalic impresionant. Astfel, Tipografia Global Print poate crea materiale publicitare, ambalaje, cărți sau reviste cu un design unic și atrăgător, care se remarcă prin culorile vibrante și strălucitoare.

Certificare FSC pentru o Gestionare Responsabilă

În 2023, Tipografia Global Print a obținut certificarea FSC (Forest Stewardship Council), un sistem internațional de recunoaștere a managementului responsabil al pădurilor. Această certificare garantează proveniența din surse controlate și verificate pentru produsele din lemn sau hârtie. Prin obținerea acestei certificări, Global Print demonstrează angajamentul său pentru protejarea mediului și promovarea economiei circulare.

Echipamente Tehnologice cu Certificări ECOLOGO

Tipografia Global Print este un exemplu de firmă modernă și responsabilă în industria tipografică din România. A instalat echipamente de tipar cu certificări ECOLOGO, potrivite inclusiv pentru producția de ambalaje în industria alimentară. Aceste echipamente asigură că cernelurile utilizate sunt sigure pentru mediu și utilizatori. Prin intermediul sistemului său de management al calității și al mediului, compania reduce impactul asupra resurselor naturale și oferă servicii de înaltă calitate clienților săi.

Investiții Pentru Creșterea Capacității de Producție

În plus, în perioada 2022-2023, Tipografia Global Print a alocat încă 3 milioane de euro pentru echipamente destinate producției de ambalaje, semnalistică și display-uri. Aceste investiții au condus la o creștere semnificativă a capacității de tipărire și finisare, ajungând la până la 4 milioane de metri pătrați pe an.

Compania Global Print este un model de sustenabilitate și profesionalism în industria tipografică. Compania se străduiește în mod constant să ofere servicii si produse de cea mai înaltă calitate, investind în tehnologie, echipamente și dezvoltarea personalului. Valorile sale fundamentale, precum sustenabilitatea și inovația, sunt reflectate în fiecare aspect al afacerii. 

Dacă ai nevoie de o ofertă personalizată, vă invităm să contactați Tipografia Global Print la sediul din Sos. Progresului nr. 51, et. 2, sector 5, București, prin email la office@globalprint.ro sau prin intermediul formularului de contact disponibil pe site www.tipografia-global-print.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/plum-media-agency/tipografia-global-print-inovatie-in-printul-publicitar-si-sustenabilitate-prin-investitii-masive