Expozitie cu vanzare de Cosuri cu Cadouri pentru Craciun organizata in mediul online

Locul desfasurarii: http://www.organizari-nunti-botezuri.ro/Cosuri-cu-cadouri-pentru-Craciun.php

Organizator: Posh Events

Expozitie cu vanzare de Cosuri cu Cadouri pentru Craciun organizata in mediul online

In perioada 15 noiembrie – 23 decembrie, va avea loc expozitia CCC (Cosuri cu Cadouri pentru Craciun), dedicata persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa colinde magazinele in cautarea de cadouri pentru sarbatori si care in cateva minute pot gasi cadoul ideal pentru sefi/angajati, parteneri de afaceri, doamne, domni si chiar pentru copii.

 

Te intrebi care este cadoul ideal care poate satisface orice exigenta? Timpul nu iti este prieten in perioada Sarbatorilor de iarna, iar aglomeratia din oras te innebuneste? Ai vrea sa poti cumpara dintr-un singur loc toate cadourile de care ai nevoie - sef/angajati, parinti, rude, prieteni, ba chiar si pentru copilul tau? Vrei sa fi sigur ca toate Cadourile pe care le vei darui de Craciun vor aduce bucurie celor care le vor primi? Toate acestea sunt posibile, vizitand expozitia cu vanzare online :

www.organizari-nunti-botezuri.ro/Cosuri-cu-cadouri-pentru-Craciun.php

 

In cateva minute, vei putea cumpara unul sau mai multe cadouri de acasa sau de la serviciu, fara a fi nevoit sa pleci din fata calculatorului. Tot ceea ce trebuie sa faci, este sa alegi cadourile dorite iar echipa noastra ti le va livra la data si adresa dorite.

Despre POSH EVENTS

Agentia Posh Events va ofera servicii de calitate superioara pentru organizarea oricarui tip de eveniment (nunta, botez, petrecere, eveniment corporat) in aer liber (nunta la cort in stil american, botezuri la cort Disney, eveniment corporat in cort de 1000 persoane, petreceri campenesti) sau in locatii renumite (restaurant elegant, restaurant medieval, restaurant interbelic, crama, palat, castel, conac boieresc,etc) .

Confirmare pana la data: 17 noiembrie 2010

Participare: Intrare libera

Parteneri eveniment:
  • Instalatii luminoase pentru Craciun Instalatii luminoase pentru Craciun
  • Aranjamente nunti Aranjamente nunti
  • Sisteme de irigatii Sisteme de irigatii