dm drogerie markt și Colgate-Palmolive lansează o nouă ediție „Dințișorii Veseli”: sănătate orală și zâmbete pentru copiii României

Timisoara - 25 septembrie 2023

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

dm drogerie markt România în parteneriat cu Colgate-Palmolive anunță lansarea celei de-a treia ediții a campaniei „Dințișorii Veseli", un proiect dedicat promovării sănătății orale în rândul copiilor. Specialiști în igienă orală, dar și alți membri ai echipei de proiect, printre care și mascota Crocodințilă, prietenul copiilor, vor vizita grădinițe din mai multe orașe ale României, vor sta de vorbă cu cei mici și le vor arăta cum se face un periaj corect și de ce e important acesta. Grădinițele pot fi deja înscrise pe platforma dm-împreună.ro pentru a primi vizita echipei „Dințișorii veseli”.

dv

Într-o țară în care doar 37% dintre adulți se ocupă zilnic de igiena orală, iar majoritatea românilor se confruntă cu probleme dentare, dm drogerie markt  propune inițiative care pot schimba această realitate. Potrivit Institutului Național de Statistică, aproape jumătate dintre români au coroane sau implanturi dentare, iar 18% dintre aceștia nu au fost la dentist de peste cinci ani.

Specialiștii din medicină dentară vorbesc despre anxietatea de dentist, prezentă în aproape 90% dintre pacienții care le trec pragul cabinetului.

Toate acestea pot fi schimbate, iar o bună investiție este cea în viitor, privind cu încredere și acționând conștient alături de noua generație. Educația timpurie, familiarizarea cu medicul stomatolog din copilărie, formarea obiceiurilor sănătoase pot aduce în timp o mai bună sănătate dentară pentru copiii României.

Tocmai din acest motiv, dm drogerie markt alături de Colgate-Palmolive se implică în comunitate, iar compania vine în sprijinul părinților și educatorilor din orașele țării.

"Creăm obiceiuri sănătoase încă din copilărie, și asta se întâmplă mulțumită campaniei Dințișorii Veseli, care a ajuns la cea dea treia ediție în toamna acestui an. Ne dorim să implicăm în egală măsură copii, părinți, educatori și specialiști în medicină dentară în această călătorie către o sănătate orală mai bună. Prin materiale educative, produse speciale și evenimente interactive, dorim să le arătăm celor mici cât mai multe detalii despre îngrijirea dinților și importanța sănătății dentare" a declarat Daniela Jordanovski din partea dm drogerie markt.

Dințișorii Veseli, la cea de-a treia ediție

Campania Dințișorii Veseli a început în 2019, ajungând în grădinițe din 13 orașe,

cu impact asupra a peste o mie de copii. În 2023, campania se extinde și mai mult, fiind împărțită în trei etape care vizează orașe precum Oradea, Satu Mare, Sighet, Baia Mare și Zalău.

Părinții și educatorii sunt încurajați să înscrie grădinițele celor mici pentru a avea șansa de a primi vizita echipei „Dințișorii Veseli”, a mascotei Crocodințilă și a medicilor stomatologi. Pe data de 5 octombrie vor fi selectate grădinițele care vor participa în prima etapă a acestei noi campanii.

Cum pot fi înscrise grădinițele?

Campania „Dințișorii Veseli” se desfășoară în parteneriat cu grădinițe din diverse orașe, oferindu-le oportunitatea de a se implica activ în promovarea sănătății orale în rândul copiilor.

Grădinițele ai căror reprezentanți doresc ca cei mici să facă parte din această inițiativă se pot înscrie din 21 septembrie până în 5 octombrie inclusiv, pe site-ul dm drogerie markt România, aici, exprimând astfel dorința de a aduce un zâmbet sănătos pe fețele micuților lor.

Copiii din grădinițele selectate vor avea privilegiul de a primi vizita echipei Dințișorii Veseli, care îi va îndruma într-o serie de jocuri, activități interactive și educative, contribuind astfel la dezvoltarea obiceiurilor sănătoase de îngrijire a dinților.

Angajament și respect pentru comunitate

dm drogerie markt este o companie dedicată responsabilității sociale și implicată activ în comunitatea din România. Prin campania „Dințișorii Veseli”, dm drogerie markt România își propune să aducă un plus de educație și să promoveze igiena orală în rândul copiilor dezvoltând obiceiuri sănătoase încă de la o vârstă fragedă.

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar în România, lanțul de magazine este prezent de 15 ani, timp în care a evoluat constant, a creat peste 1500 de locuri de muncă și a deschis peste 130 de magazine. În urmă cu un an de zile dm a deschis în România și magazinul online, expansiunea companiei fiind în continuare una din priorități.

Despre PRbeta

PRbeta organizează conferințe despre comunicare online, workshop-uri de web 2.0, traininguri pentru studenții la comunicare și jurnalism.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prbeta/dm-drogerie-markt-si-colgate-palmolive-lanseaza-o-noua-editie-dintisorii-veseli-sanatate-orala-si-zambete-pentru-copiii-romaniei