Amanare EROS SHOW 2014

BUCURESTI - 28 aprilie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle

Stimati Parteneri,

Va aducem la cunostinta faptul ca expozitia EROS SHOW programata in perioada 15 – 17 MAI 2014 la World Trade Plaza se amana pentru o data ce va fi comunicata ulterior.

Amanare EROS SHOW 2014

Ca urmare a situatiei economice dificile, discutiilor avute cu majoritatea companiilor expozante deja inscrise si mai ales pentru ca ne dorim cu totii ca la acest eveniment sa participe un numar cat mai numeros de companii expozante pentru ca evenimentul sa se desfasoare la standardele cu care v-am obisnuit, am luat decizia de a amana aceasta editie a EROS SHOW.

 

Desi decizia amanarii evenimentului a fost una dificila, suntem convinsi ca reprezinta in momentul de fata decizia corecta pentru companiile deja inscrise la acest eveniment, care nu ar fi putut beneficia de toate conditiile aferente unei promovari adecvate.

 

Dorim pe aceasta cale sa le multumim inca o data companiilor inscrise pentru increderea acordata, data urmatoarei editii a EROS SHOW urmand a fi comunicata pe www.eroshow.ro precum si pe canalele de comunicare cu care v-am obisnuit.

Despre PREMIUM EXPO

PREMIUM EXPO este o companie organizatoare de manifestari expozitionale atat in tara cat si in strainatate.

Adresa: W.A. Mozart 6A, ap. 5,
sect. 2, Bucuresti.
Tel: +4021 230 38 18
Fax: +4021 231 41 56
E-mail: office@eroshow.ro
www.eroshow.ro