pricecarz

Comunicate de presa si evenimente pe tema pricecarz

 • pricecarz. Cum să îți eficientizezi compania folosind servicii de închirieri auto B2B

  pricecarz

  Bucuresti - 16 decembrie 2022

  Comunicat de PSK Solution SRL

  Pentru companiile noi înființate, pentru cele care se confruntă cu probleme legate de flota auto sau chiar pentru persoanele fizice autorizate care sunt nevoite să se deplaseze frecvent, închirierea auto în regim B2B reprezintă una dintre solu ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: inchirieri auto , masini de inchiriat , pricecarz

  Vezi toate comunicatele de presa despre pricecarz

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul pricecarz.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la pricecarz. Informatiile despre pricecarz cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pricecarz, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la pricecarz, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.