Poliţiştii comunitari din Mediaş au depus jurământul de credinţă

Medias - 25 martie 2005

Comunicat tip General in Administratie Publica

În data de 25 martie 2005, în conformitate cu prevederile articolului 23 (2) din Hotărârea de Guvern nr. 2.295/2004, agenţii comunitari împreună cu şeful Poliţiei Comunitare au depus jurământul de credinţă în Sala Mare a Primăriei Mediaş.

Poliţiştii comunitari din Mediaş au depus jurământul de credinţă

În data de 25 martie 2005, în conformitate cu prevederile articolului 23 (2) din Hotărârea de Guvern nr. 2.295/2004, agenţii comunitari împreună cu şeful Poliţiei Comunitare au depus jurământul de credinţă în Sala Mare a Primăriei Mediaş. Manifestarea s-a desfăşurat în prezenţa primarului şi a viceprimarului municipiului Mediaş.

’’ Solemnitatea depunerii jurământului de credinţă a reprezentat un moment important în viaţa fiecărui agent comunitar, însemnând un nou pas în carieră, multora dintre agenţii comunitari tremurându-le vocea pe timpul rostirii jurământului,’’ declară Eugen Moraru, şeful Poliţiei Comunitare.

Primarul Daniel Thellmann şi viceprimarul Teodor Neamţu i-au felicitat pentru activitatea depusă până în prezent şi le-au urat succes în continuare.

Despre Primaria Municipiului Medias

Poliţiştii comunitari au depus jurământul
Antonela Sofia Barbu

ofiter imagine
press@primariamedias.ro