Creditare municipala

Ploiesti - 19 aprilie 2005

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primăria municipiului Ploieşti anunţă că în data de 20.04.2005 va publica în Monitorul Oficial anunţul de licitaţie publică deschisă pentru contractarea creditului municipal în valoare de 650 miliarde lei. Ulterior, în 15 zile de la data publicării anunţului băncile interesate îşi vor putea depune ofertele la Direcţia Economică din cadrul municipalităţii.

Creditare municipala

În acest context, administraţia locală aduce la cunoştinţa publică, prin publicarea pe site-ul propriu – www.ploiesti.ro, a informaţiilor legate de investiţiile programate pentru a se derula în primul an de creditare şi a celor referitoare la bugetul împrumuturilor interne .

Reamintim că Primăria municipiului Ploieşti intenţionează să se împrumute cu 650 de miliarde de lei de la una din băncile reprezentate la nivel local în vederea derulării investiţiilor în oraş. Creditarea respectivă a fost aprobată de consilierii locali, iar condiţia principală impusă băncilor este legată de o rambursare a banilor în minim 10 ani, cu o perioadă de graţie de minim 3 ani.

O comisie de licitaţie formată din şase consilieri locali şi şase reprezentanţi ai Primăriei Ploieşti va decide în urma analizării ofertelor, care instituţie bancară va fi câştigătoare.

Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare, Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2
2000 – PLOIEŞTI
Tel.:0244 / 592.255
Fax:0244 / 513.829

alinafm@ploiesti.ro;roxana@ploiesti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-ploiesti/creditare-municipala