Discutii bilaterale

Ploiesti - 5 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primăria municipiului Ploieşti continuă colaborarea cu Academia Europeană din Viena, organizaţie neguvernamentală austriacă, activă în domeniul formării de opinie, membră a Federaţiei Internaţionale a Caselor Europei, care efectuează din anul 2001 o monitorizare a ţărilor candidate la Uniunea Europeană.

Discutii bilaterale

Academia respectivă organizează seminarii şi vizite de studiu în ţările candidate la Uniunea Europeană pentru a observa progresele înregistrate de aceste ţări în procesul aderării la Uniunea Europeană. Rezultatele acestor monitorizări sunt prezentate periodic cadrelor didactice din sistemul de învăţământ al Austriei.

Anul trecut reprezentanţii Academiei Europene din Viena au participat la o vizită de documentare în România, în cadrul căreia a avut loc şi o întrevedere la nivelul Primăriei Municipiului Ploieşti. Acţiunea a fost apreciată de profesorii austrieci, care au solicitat o reeditare a acţiunii.

În acest sens, duminică, 07.11.2004, va avea loc o întrevedere cu membrii Academiei Europene din Viena, la Liceul Pedagogic din Ploieşti, începând cu ora 10.00.

Delegaţia austriacă va fi primită la Liceul Pedagogic de către reprezentanţii autorităţilor locale şi conducerea unităţii de învăţământ. Se va vizita liceul şi vor avea loc convorbiri în sala amfiteatrului.

Ceva mai târziu, delegaţia din Austria va vizita Muzeul Ceasului din Ploieşti.

Întâlnirea cu membrii Academiei va permite reprezentanţilor municipalităţii ploieştene avansarea dialogului bilateral româno-austriac şi promovarea unei imagini pozitive a României în ţările membre ale Uniunii Europene.


Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare, Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2
2000 – PLOIEŞTI
Tel.:0244 / 592.255
Fax:0244 / 513.829

alinafm@ploiesti.ro;roxana@ploiesti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-ploiesti/discutii-bilaterale