Manifestari - Ziua Mondiala a Mediului

Ploiesti - 3 iunie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primăria municipiului Ploieşti în colaborare cu Regia Autonomă de Termoficare şi Servicii Publice oraganizează o serie de acţiuni cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, în perioada 04-05 iunie 2004.

Manifestari - Ziua Mondiala a Mediului

Ziua Mondială a Mediului este sărbătorită în fiecare an în data de 05 iunie, iar anul acesta programul manifestărilor derulate de municipalitate va fi următorul:

-în data de 04 iunie 2004, începând cu ora 9.00, 40 de elevi de la Colegiul Tehnic Lazăr Edeleanu şi Colegiul Mihai Viteazul vor efectua un sondaj de opinie privin implicarea ploieştenilor în problemele de protecţie a mediului
-în data de 05 iunie 2004, la ora 9.00, la sediul SC Ana Maria Pop SRL se va desfăşura un concurs interactiv de testare a cunoştinţelor de protecţie a mediului la care vor participa elevi reprezentanţi ai cercurilor ecologiste din unităţile şcolare ploieştene
-în aceeaşi zi, la ora 10.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc deschiderea expoziţiei concurs de desene realizate de elevii Liceului de Artă. Expoziţia se va derula sub genericul „Alegerea ne aparţine: mări şi oceane nepoluate şi vii sau poluate şi moarte”. De asemenea, elevii de la Grupul Şcolar Industrial de Transport vor prezenta un panou expoziţional ce are ca temă „Traficul rutier urban şi poluarea mediului”.
-pe platoul din faţa Casei Sindicatelor din Ploieşti, începând cu ora 10.00, 30 de elevi ai Liceului Alexandu I. Cuza vor planta flori .
-tot în data de 5 iunie, la ora 11.00, va avea loc festivitatea de premiere a câştigătorilor concursului de desene .

La aceste manifestări vor participa 130 de elevi ploieşteni. Municipalitatea intenţionează astfel să sensibilizeze tinerii cu privire la problemele legate de protejarea mediului înconjurător.

Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2
2000 – PLOIEŞTI
Tel.:0244 / 592.255
Fax:0244 / 513.829

alinafm@ploiesti.ro;roxana@ploiesti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-ploiesti/manifestari-ziua-mondiala-a-mediului