Pregatiri Sarbatori de iarna

Ploiesti - 23 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primăria municipiului Ploieşti în colaborare cu Administraţia Domeniului Public şi Privat şi SC “Hale şi Pieţe” a demarat acţiunile de pregătire a oraşului pentru Sărbătorile de iarnă.

Pregatiri Sarbatori de iarna

În cursul acestei dimineţi a fost amplasat în faţa Palatului Administrativ primul pom de iarnă, care urmează să fie împodobit în perioada următoare. Tot astăzi a fost instalat un brad şi în rondul din faţa Catedralei „Sf, Ioan ”.

În perioada următoare vor fi amplasaţi alţi 11 pomi de iarnă în zone diferite ale municipiului Ploieşti după cum urmează: parcul din faţa Halelor Centrale, incinta Halelor Centrale (2 brazi), cartier Nord - Interex, Filarmonica “Paul Constantinescu”, Gara de Sud, piaţa Aurora Vest, Mihai Bravu, Muzeul de Istorie, incinta Catedralei „Sf. Ioan”, Bereasca.

Preţul brazilor şi cheltuielile legate de transportul acestora se ridică la suma de 400 de milioane de lei, care este asigurată de Administraţia Domeniului Public şi Privat şi de către SC “Hale şi Pieţe”. Pomii de iarnă au fost achiziţionaţi din zona Cheia.

Ca în fiecare an, municipalitatea va organiza festivitatea de deschidere a Sărbătorilor de iarnă în data de 06 decembrie, de ziua Sfântului Nicolae.

Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare, Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2
2000 – PLOIEŞTI
Tel.:0244 / 592.255
Fax:0244 / 513.829

alinafm@ploiesti.ro;roxana@ploiesti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-ploiesti/pregatiri-sarbatori-de-iarna