Premiere elevi creatori de literatura

Ploiesti - 11 mai 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primarul municipiului Ploieşti, dl. Emil Calotă va premia elevi membrii ai cenaclului “Nichita Stănescu” de la Palatul Copiilor Ploieşti, marţi, 11 mai 2004, la ora 10.00, în amfiteatrul Palatului Finanţelor Publice.

Premiere elevi creatori de literatura

Festivitatea de premiere se va desfăşura în prezenţa elevilor ploieşteni creatori de literatură, care se vor reuni la workshop-ul cu tema “ Surse, consonanţe şi interdependenţe în literatura româna de inspiraţie istorică, în context cultural european”.

Premiile în valoare de 1 milion de lei fiecare vor fi acordate elevilor ploieşteni câştigători ai diferitelor concursuri naţionale de creaţie literară. Este vorba de Marina Manea, elevă la Şcoala “Sf. Vasile”, Alina Năstăsoiu, elevă la Colegiul Naţional “I.L. Caragiale”, Alexandra Manta, elevă la Colegiul Naţional “ I.L. Caragiale” şi Sânziana Costache, elevă la Colegiul Naţional “ Mihai Viteazul”.

Totodată, va avea loc şi lansarea revistei de cultură “Liceenii 2003-2004” editată de cenaclul “ Nichita Stănescu” de la Palatul Copiilor din Ploieşti.

Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2
2000 – PLOIEŞTI
Tel.:0244 / 592.255
Fax:0244 / 513.829

alinafm@ploiesti.ro;roxana@ploiesti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-ploiesti/premiere-elevi-creatori-de-literatura