Descoperiti 5 imprimante A4 din gama Xerox

BUCURESTI - 22 septembrie 2022

Comunicat tip General in Industrie

Doriti sa achizitionati o imprimanta A4 de la brandul Xerox si nu sunteti sigur ce solutii aveti la dispozitie?

Imprimante Xerox

Imprimante Xerox

Magazinul online PrintingMall.ro - dedicat echipamentelor de printare va ofera o gama variata de imprimante Xerox daca doriti sa achizitionati o imprimanta de birou.

In aceste articol iti prezentam cateva dintre modelele cele mai accesibile financiar pe care le gasesti in oferta magazinului online - PrintingMall.

Xerox® Phaser® 3020 - Imprimanta laser monocrom, Wireless, A4:

Cu peste 8500 brevete active comania Xerox® este unul dintre pionierii tehnologiei de printare laser.

Acest model de imprimanta A4 ofera rezultate impresionante si costuri minime ca imprimanta de birou.

Caracteristici:

designul compact specific imprimantei Xerox Phaser 3020 asigura integrarea lor perfecta in spatii mici.imprimanta functioneaza cu un singur cartus all-in-one, usor de inlocuit, simplificand administrarea consumabilelor si minimizand timpul necesar inlocuirii acestora.viteza de imprimare de pana la 20 ppm va reduce timpul de asteptare.

Imprimanta A4 - Xerox® Phaser® 3020 cu printare laser monocrom este una dintre cele mai ieftine solutii disponibile pe site-ul PrintingMall.ro de la brandul Xerox.

Xerox® WorkCentre® 3025BI - Multifunctional laser monocrom, Wireless, A4:

O alta solutie poate fi si multifunctionala A4 - Xerox® WorkCentre® 3025BI cu printare laser monocrom.

Aceasta multifunctionala este conceputa cu un design ultra-compact axat pe utilizatorii individuali. Multifunctionala ofera configurare rapida, utilizare simpla in fiecare zi si imprimare promta.

Multifunctionala A4 Xerox® WorkCentre® 3025BI reprezinta alegere ideala pentru biroul unei afaceri mici, pentru biroul de acasa, dar si pentru elevi sau studenti.

Xerox® B230 - Imprimanta laser monocrom A4:

Acest model este ideal pentru spatiile de lucru la distanta, pentru birourile de acasa si pentru intreprinderile mici si mijlocii. 

Aceste imprimante sunt incredibil de usor de montat si sunt suficient de compacte pentru a se potrivi cu echipele mici si spatiile inguste, oferindu-va totodata o experienta de imprimare fara probleme, fiabila si securizata.

Caracteristici:

36 ppm alb-negru imprimanta duplex;2400 dpi calitate;Wi-Fi standard Apple AirPrint™, serviciul de imprimare Mopria® si Mopria® Scan si Wi-Fi Direct®;

Acestea sunt top 3 cele mai accesibile financiar imprimante Xerox disponibile pe PrintingMall.ro, insa acest magazin are o gama variata de modele de imprimante Xerox.

In continuare va prezentam si 2 multifunctionale Xerox cu costuri de achizitie semnificativ mai mari, insa acestea pot imbunatatii productivitatea la locul de munca in orice afacere.

Xerox® VersaLink® C7130 + DADF Single Pass + Stand mobil + Tonere Start - Multifunctional laser A3 color cu 2 casete hartie:

Echipamentul multifunctional color Xerox® VersaLink C7130 vine cu alimentator de documente automat fata-verso, cu o trecere (DADF) de 130 de coli, care economiseste timp prin scanarea simultana a ambelor fete ale documentelor cu doua fete, la viteze de 80 imagini pe minut (ipm).

Caracteristici:

Ideal pentru grupurile de lucru mici și mijlocii. Volum lunar: Până la la 129.000 pagini. Rezoluţie de copiere şi de imprimare: Copiere: până la 600 x 600 dpi; Imprimare: până la 1200 x 2400 dpi.Imprimarea primei pagini: 7,0 secunde color/5,4 secunde alb-negru (C7130)

Xerox® VersaLink® C7125 + DADF Single Pass + Stand mobil + Tonere Start - Multifunctional laser A3 color cu 2 casete hartie:

Echipamentul multifunctional color Xerox® VersaLink C7125 ofera posibilitatea de previzualizare a scanarilor si faxurilor, configurare usoara prin "Plug-n-play", conectare buna la toate echipamentele VersaLink prin cablu, wirless sau cu ajutorul dispozitivului mobil si acces la toate serviciile de cloud.

Caracteristici:

Viteză: Pana la 25 ppmFunctii inovatoare, disponibile la costuri accesibileVolum lunar: Până la 107.000 paginiConectivitate: Ethernet 10/100/1000 Base-T, High-speed USB 3.0, Wi-Fi® şi Wi-Fi Direct® cu kitul opţional Wi-Fi, NFCRezoluţie de copiere şi de imprimare: Copiere: până la 600 x 600 dpi; Imprimare: până la 1200 x 2400 dpiImprimarea primei pagini: 8,8 secunde color / 6,7 secunde alb-negru

Dupa cum se poate observa, magazinul online PrintingMall.ro ofera o gama variata de echipamente de printare pentru orice tip de birou si activitate.

Daca aveti nevoie, pe PrintingMall.ro puteti gasi imprimante si multifunctionale A4 sau A3, dar si plottere A0 sau A1Accesati acum site-ul PrintingMall.ro si alegeti solutia cea mai buna pentru nevoile dvs. de printare!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/printingmall/descoperiti-5-imprimante-a4-din-gama-xerox