Lansare platforma de tranzactionare utilaje tipografice

Locul desfasurarii: http://www.PrintPress.eu

Organizator: PrintPress

Lansare platforma de tranzactionare utilaje tipografice

Tipografiile…incotro ?

 

Tehnologia tipografica se imbunatateste rapid in tarile dezvoltate, insa alte regiuni georgrafice evoluează in ritm mult mai lent. Tipografiile din Romania tind si ele spre eficientizare si investesc in tehnologii noi. Rezulta utilaje excedentare, oferite spre vanzare de antreprenorii romani. Este vorba de echipamente depasite moral pentru piata locala dar care pentru alte regiuni geografice pot fi inca interesante. Dorind ca acest decalaj tehnologic sa fie fructificat  in beneficiul investitorilor romani, semnalam o noua aparitie in online-ul pietei tipografice. Se numeste PrintPress.eu si este locul de intalnire a numerosi oameni din industria tiparului din diverse regiuni geografice. 

Ce aduce nou PrintPress.eu? 

Experienta, expertiza si simt antreprenorial. 

“Nu am construit un site de intermedieri echipamente tipografice asa cum sunt multe altele, ci am construit o echipa de specialisti conectati in permanenta la cererea si oferta existente pe piata globala de tipar” ne spune DomnulSerban Mesina, Director Tehnic al PrintPress.eu. “Activez de peste 15 ani in acest domeniu si cunosc foarte bine piata tipografica astfel incat sa-mi dau seama ca antreprenorii de pretutindeni au nevoie de specialisti pentru a-si fundamenta deciziile de a cumpara sau de a vinde un echipament.” 

Ce servicii ofera concret PrintPress.eu?

Cel mai solicitat serviciu este depozitarea temporara, pana la vanzare, a echipamentelor tipografice neutilizate. Multe tipografii au capacitati excedentare, care reprezinta spatii de productie blocate, chirii platite inutil si nu in ultimul rand, bani blocati. Tipografiile apeleaza la noi pentru depozitarea temporara a acestor echipamente pana le gasim cea mai buna oportunitate de vanzare. Spatiile de productie eliberate sunt folosite apoi mult mai eficient, ceea ce, impreuna cu transformarea imobilizarilor in lichiditati, aduce plus valoare tipografiei. 

Antreprenorii din domeniul tipografic sunt permanent supusi presiunii de a produce eficient, fiind mereu in cautarea unor noi utilaje care sa contribuie la realizarea acestui scop. Tehnicienii si specialistii PrintPress.eu sunt in permanenta conectati la piata echipamentelor tipografice si ofera suport pentru gasirea celor mai bune solutii din punct de vedere al raportului performanta / pret. 

Serviciul PrintPress.eu de intermediere a echipamente se diferentiaza de cel al site-urilor de profil prin faptul ca decizia de vanzare sau cumparare este fundamentata tehnic si economic. Platforma PrintPress.eu ofera multe oportunitati de business si suport tehnic in tranzactionare. 

Promovarea anunturilor de vanzare a echipamentelor catre clienti interesati reprezinta solutia transformarii in lichiditati a utilajelor neutilizate, iar PrintPress.eu a dezvoltat conexiuni cu numeroase piete externe care manifesta interes pentru nivelul tehnologic disponibil dinRomania.

 

Confirmare pana la data: 17 iulie 2013

Participare: Intrare libera