Gala Premiilor Excelsior in direct la TVR2

BUCURESTI - 7 decembrie 2018

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Duminică, 9 decembrie 2018, ora 17:00, va avea loc, în transmisiune directă pe TVR 2, marea finală a Concursului Național Gala Premiilor EXCELSIOR, eveniment care își propune să promoveze și să premieze cele mai reprezentative coruri școlare de amatori din România.

Toto Cutugno vine in Romania sa premieze cele mai bune coruri scolare Bucurie mare pentru toti copiii talentati care sunt pasionati de muzica, dar si pentru profesorii lor care inca mai cred ca activitatile corale le dezvolta personalitatea si ii ajuta sa invete ce inseamna spiritul de echipa.

Conceput ca un spectacol live, concursul se va desfasura in weekend-ul acesta si va fi transmis pe TVR 2. Emotiile celor mici vor fi sporite de faptul ca, invitatul special al evenimentului este nimeni altul decat Toto Cutugno. Pe langa artistul italian, seara de gală va fi completată de patru minirecitaluri extraordinare susținute de Paula Seling, Proiect K1 și Laura Bretan.Corul „Symbol”, câștigător al trofeului ediției 2017, va urca, de asemenea, pe scena Galei Premiilor EXCESLIOR pentru a preda, prin cântec, ștafeta câștigătorilor ediției 2018.

Corurile care vor ocupa primele trei locuri în clasamentul finalei vor avea bucuria de a cânta piese îndrăgite din repertoriul național și internațional alături de invitatul special al acestei ediții, reputatul artist italian Toto Cutugno.  Mai mult decât un simplu spectacol coral,

Gala Premiilor EXCELSIOR propune un spectacol al diversității, care să pună în valoare personalitatea artistică a corurilor participante, calitatea interpretării vocale și, nu în ultimul rând, calitatea artistică a momentului prezentat, reflectată în elementele coregrafice, vestimentare și de specificitate culturală. Asadar, duminică, 9 decembrie 2018, ora 17:00, va avea loc, în transmisiune directă pe TVR 2, marea finală a Concursului Național Gala Premiilor EXCELSIOR, eveniment care își propune să promoveze și să premieze cele mai reprezentative coruri școlare de amatori din România.

Cel mai bun cor al anului 2018 va fi ales de un juriu de specialitate împreună cu telespectatorii, care își vor putea exprima preferințele în timp real, prin televot.Cele zece coruri finaliste ale Galei Premiilor EXCELSIOR 2018 sunt: Corul „Sfânta Elisabeta” (București), Corul de Copii „Meloritm” (București), Corul „Lia Ciocârlia” (Podul Ilioaiei, Iași), Corul „Cununița Muntenească” (Ploiești), Corul „Vox Infantiae” (Roman), Corul „Dolce” (Slatina),Corul „Bravissimo” (București), Corul de copii „Sonoris” (Târgoviște), Corul „Talita Kumi” (Piatra-Neamț) și Corul de copii al Liceului „Waldorf” (Timișoara).

Despre Promart Consulting

Monica Vlad

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/promart-consulting/gala-premiilor-excelsior-in-direct-la-tvr2